Αποχώρηση Καβακά Νο2

Για 3η φορά φέτος ο Τίμος Καβακάς συμπληρώνει καρέ αγώνων σε πάγκο και αποχωρεί.

Το ρεκόρ των τριών αποχωρήσεων από... δύο ομάδες μέσα στην ίδια σεζόν κατέχει πλέον ο Τίμος Καβακάς. Ο 49χρονος προπονητής έπειτα από 3 παιχνίδια Κυπέλλου και ένα πρωταθλήματος έμαθε ότι απολύεται από τα Τρίκαλα, ενώ είχε νοσήσει από κορονοϊό. Καταθέτει προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ και τη Δευτέρα (14/02) ο δικηγόρος του κάνει γνωστό ότι την αποσύρει. Εξάλλου, είχε ήδη συμφωνήσει να επιστρέψει.

Είχε μεσολαβήσει παρουσία του Καβακά σε καρέ αγώνων (1-0-3) στον Καραϊσκάκη Άρτας. Πριν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό τα «βρόντηξε», αλλά η ΠΑΕ υποστήριξε στον αθλητικό δικαστή ότι λόγω γαστρεντερίτιδας ήθελε να προστατεύσει τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής. Γυρίζει στον ΑΟ Τρίκαλα, ενώ γνώριζε από πρώτο χέρι για τα διοικητικά προβλήματα και μετά την ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό έκανε γνωστό ότι αποχωρεί εκ νέου έπειτα από απολογισμό 0-1-3.

Σημειώνεται ότι στο γκολ της ισοφάρισης ορισμένοι ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ επιτέθηκαν φραστικά στον μεγαλομέτοχο Ηλία Αϊβάζογλου και με τη λήξη αυτός μετέβη στα αποδυτήρια για να ζητήσει τον λόγο από τους απλήρωτους Κυανέρυθρους. Η ένταση ήταν μεγάλη και την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Last modified onΔευτέρα, 21 Φεβρουάριος 2022 21:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep