«Κατέφτασαν οι στυλοβάτες»

Στον ΑΟ Τρίκαλα τερματοφύλακας από τη Γ' Πορτογαλίας και δύο νεαροί Κροάτες από τη Λιουμπούσκι Βοσνίας.

Ο ΑΟΤ ανακοίνωσε ότι οι στυλοβάτες της νέας σεζόν θα είναι ο 26χρονος τερματοφύλακας Ντιέγκο Αλμέιδα από την Εσπεράνσα ντε Λάγος (Γ' Πορτογαλίας) και οι νεαροί Κροάτες Λούκα Νίζιτς, Γιούρε Πούσιτς που έπαιζαν στη Βοσνία με την Λιουμπούσκι. Αποκτήθηκε και ο 17χρονος Κώστας Παπαδογεώργος (η ΠΑΕ τον ανέφερε ως Παπαδωγιόργο).

Αναλυτικά:

«Κατέφθασαν και ενσωματώθηκαν στην ομάδα τρεις σημαντικοί στυλοβάτες του ΑΟΤ. Πρόκειται για τον 26χρονο βραζιλιανο γκολκίπερ Guarda Redes Diego Almeida, καθώς και για τον 21χρονο Κροατη στραικερ Luka Nizic. Την τριάδα συμπληρωνει ο Κροατης Jure Pusic ο οποίος αγωνίζεται στα πλάγια. Και οι τρεις παίκτες αποτελούν επιλογή του David Magrone.

Ο Παπαδωγιοργος Κωνσταντίνος γεν. 2004, παιδί των Τρικάλων, παίκτης μέχρι πρότινος των ακαδημιών Δήμητρα, αποτελεί το νέο big think του ΑΟΤ. Η Ακαδημία Δήμητρα, πιστη στη μέχρι τώρα πορεία της, να τροφοδοτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο με σπουδαία ταλέντα, εμπιστεύτηκε στον ΑΟΤ το νέο δημιούργημα της. Για αυτήν την βοήθεια και εμπιστοσύνη που μας δείχνει ευχαριστούμε την ΑΟ Δημητρα Απόλλων 2005 . Τον Κωνσταντίνο ευχόμαστε υγεία και πολλές πολλές χαρές, στη νέα πρόκληση της ζωής του.

Για το κύριο στάδιο της προετοιμασίας αναχωρεί σήμερα στις 12.30 η αποστολή του ΑΟΤ για το Καρπενήσι. Η αποστολή αποτελείται από 27 παίκτες, τον γενικό αρχηγό, τον τεχνικό διευθυντή καθώς και όλο το προπονητικό τιμ. Στο Καρπενήσι θα ξεκινήσει το μοντάρισμα της ομάδας, οι προπονήσεις θα είναι καθημερινά διπλές και εξοντωτικές. Η διάρκεια της παραμονής τους θα είναι δέκα ημέρες και αμέσως με την επιστροφή τους θα ξεκινήσουν σειρα φιλικών παιχνιδιών».

Last modified onΔευτέρα, 09 Αύγουστος 2021 12:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep