«Λυπηρή ιστορία...»

Για το τέλος της ιστορικής ομάδας του Πανσερραϊκού μίλησε ο Στέφανος Πέτρου.

Ως μία λυπηρή ιστορία που έφτασε στο τέλος της χαρακτήρισε ο Στέφανος Πέτρου τη φετινή σεζόν του Πανσερραϊκού. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (3-4) από τη Δόξα Δράμας:

«Είμαι ένας από τους νεαρούς που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο τον Ιανουάριο. Ήταν μία δόση χαράς, αλλά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα και γι' αυτή την ιστορική ομάδα, τον Πανσερραϊκό, ήρθε μια λυπηρή ιστορία στο τέλος της.

Από όταν ανέλαβε ο προπονητής μας μάς έλεγε ότι πρέπει να αγωνιζόμαστε μέχρι τέλους και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το αποδείξαμε και το είδατε όλοι. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, προσπαθήσαμε παλέψαμε, δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που υπήρξα συμπαίκτης, τον προπονητή, τον φυσικοθεραπευτή, τον γυμναστή, όλους όσοι ασχολούνται με την ομάδα. Εύχομαι σε κάθε παιδί να βρει τον δρόμο του για ένα αίσιο μέλλον. Κάθε παιδί εδώ προσπάθησε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε, τον Ερασιτέχνη ή τη διοίκηση. Όσο μας βοήθησαν ανταποκριθήκαμε και εμείς και ήρθε στο τέλος αυτή η ιστορική ομάδα».

Last modified onΔευτέρα, 28 Μάιος 2018 04:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep