«Τίποτα όρθιο, σκηνικό εγκατάλειψης»

Ο Γιώργος Βαλσαμάκης τόνισε ότι ο Πανσερραϊκός βρίσκεται στη χειρότερη φάση που θυμάται αν και έχει ρόστερ για πρωταθλητισμό!

[googlead][/googlead]

Εμελλε να επιστρέψει στην ομάδα με την ιδιότητα του προπονητή τερματοφυλάκων σε μία περίοδο που οι παραιτήσεις διαδέχονταν η μία την άλλη.

Σχολιάζοντας πλέον τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί ο Γιώργος Βαλσαμάκης τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό Fair Play ότι η ομάδα έχει περιέλθει στη χειρότερη φάση που θυμάται, παρ' ότι έχει ρόστερ για πρωταθλητισμό!

«Τίποτα όρθιο, σκηνικό εγκατέλειψης» ανέφερε χαρακτηριστικά. Υπογράμμισε ακόμη ότι «ο Πανσερραϊκός δεν είναι... περίπτερο, να διαφωνούν δύο ιδιώτες», προανήγγειλε προσπάθεια για να σωθεί η παρτίδα και πρόσθεσε ότι «δεν γίνεται σε "τελικό" κατηγορίας να είναι 100 άτομα στο γήπεδο».

Αναλυτικά η τοποθέτησή του στο ραδιοφωνικό σταθμό FAIR PLAY 96,1:

«Από το 2002 που είμαι στην οικογένεια του Πανσερραϊκού, δεν θυμάμαι ποτέ να βρίσκεται σε χειρότερη φάση, σε πιο δυσάρεστη θέση. Το πρόβλημα δεν είναι αγωνιστικό, και άλλη φορά πέσαμε στη Γ΄ Εθνική. Είναι διοικητικό και οργανωτικό. Δεν μπορεί να σχολιάσει κανείς αυτό που έγινε με τα δελτία. Παλεύουμε μόνοι μας, παίκτες και προπονητές, για το θαύμα και την υπέρβαση. Θαύμα βάσει των συνθηκών, γιατί με αυτό το ρόστερ και άλλα δεδομένα, θα πηγαίναμε για πρωταθλητισμό! Δεν είναι μικροπροβλήματα, είναι τεράστια "θέματα".

Ακόμα και άτομα σε άλλα πόστα, πιο υποβαθμισμένα, ήταν 30 χρόνια στην ομάδα και έφυγαν αυτό το μήνα. Στη διοίκηση βλέπουμε δυο άτομα. Τίποτα όρθιο, σκηνικό εγκατάλειψης! Οι ευθύνες βαραίνουν αρκετούς, αλλά… μαλώνουν τα «βουβάλια» και την πληρώνουν τα «βατράχια», όπως λέει η παροιμία. Την κόντρα της νυν με την πρώην διοίκηση, κυρίως για το θέμα Στέβιτς, αλλά και γενικά, την πληρώνουν παίκτες, προπονητές, ακόμα και ο κόσμος. Γι’ αυτό διαλυόμαστε. Αλλά ο Πανσερραϊκός δεν είναι… περίπτερο, να διαφωνούν δυο ιδιώτες. Έχει κόσμο, παράδοση, ιστορία, είναι η ομάδα του νομού!

Πάντα ασχολιόμασταν με τα εξωαγωνιστικά, ποτέ με τη δουλειά μας στο γήπεδο. Πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας και αν μπορούμε να σώσουμε την παρτίδα! Δικαιολογώ 100% τον κόσμο, αλλά ας κάνει λίγο υπομονή, στραβά… μάτια και ταμείο στο τέλος. Να πάρουμε ανάσα. Δεν γίνεται σε «τελικό» κατηγορίας να είναι 100 άτομα. Μακάρι τα φετινά «παθήματα» να γίνουν μαθήματα και οι Σερραίοι να δίνουν την ομάδα σε σερραϊκά χέρια. Τα υγιή σωματεία έχουν προέδρους για αρκετά χρόνια, πλάνα μακράς πνοής. Μια σταθερή βάση, για να «βγαίνουν» και νέοι παίκτες».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep