«Να φτάσει ως το τέλος»

Εκκληση του προέδρου του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού, Βασίλη Χατζημιχαηλίδη να σταθούν άπαντες στο ύψος των περιστάσεων.

Την ιστορία του Πανσερραϊκού πρέπει να αναλογιστούν ποδοσφαιριστές και προπονητές και να κάνουν τα πάντα για να ολοκληρωθεί η σεζόν. Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βασίλης Χατζημιχαηλίδης, ενώ κάλεσε τους υπεύθυνους να σταματήσουν να πληγώνουν το Λιοντάρι και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ο Χατζημιχαηλίδης δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών:

«Ο Ερασιτέχνης, οι παλαίμαχοι, οι φίλαθλοι, αλλά και ολόκληρος ο Νομός Σερρών ζητούν από τους παίκτες και τους προπονητές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να αναλογιστούν την ιστορία αυτού του συλλόγου τον οποίο αυτή τη στιγμή εκπροσωπούν και να συνεχίσουν να αγωνίζονται για να φτάσει η ομάδα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Καταλαβαίνουμε τα προβλήματά τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Εμείς συγκεντρώνουμε χρήματα για να μπορέσουμε ως ένα σημείο να σταθούμε δίπλα τους όχι μόνο ηθικά, αλλά και υλικά. Καλούμε όλους τους υπεύθυνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σταματήσουν να πληγώνουν τον Πανσερραϊκό. Ο Πανσερραϊκός παραμένει μεγάλη ιστορική ομάδα και θα ξαναβρεί το δρόμο του».

Last modified onΤετάρτη, 25 Απρίλιος 2018 23:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep