«Ο Βούρτσης δεν τήρησε τις υποσχέσεις»

Τι ανέφερε ο Στέλιος Ποζατζίδης για τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού Αντώνη Βούρτση και τις οριακές καταστάσεις που βιώνει η ομάδα

[googlead][/googlead]

Οι τελευταίες υποσχέσεις που δεν τήρησε ο πρόεδρος Αντώνης Βούρτσης έριξαν τη σταγόνα για να ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής των παικτών του Πανσερραϊκού, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο αριστερός μπακ Στέλιος Ποζατζίδης.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του στο «Metropolis 95,5» με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές προαναγγέλοντας ότι δεν θα μεταβούν στην Καρδίτσα για το προσεχές ματς με την Αναγέννηση (22/4, 17:00), αν δεν βρεθεί λύση στα προβλήματά τους:

«Κάποια στιγμή  η υπομονή τελειώνει. Εμείς βγάλαμε και ανακοίνωση για να γνωρίζει ο κόσμος τι συμβαίνει πραγματικά μέσα στην ομάδα. Γιατί το πιο άσχημο για εμάς είναι να παίζουμε και να νομίζουν ότι όλα είναι καλά και εμείς να μην αποδίδουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν υπάρχει κάποιος να έρθει μέσα στα αποδυτήρια να μας δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση για το αύριο της ομάδας. Δεν ξέρουμε σε ποιον να απευθυνθούμε. Ο κύριος Βούρτσης ο πρόεδρος της ομάδας είχε έρθει πριν καιρό και μας έδωσε κάποιες υποσχέσεις, αλλά δεν τις τήρησε και εμείς από την πλευρά μας βγάλαμε ανακοίνωση.

Δεν γνωρίζω ποιος πλήρωνε την ομάδα τόσο καιρό. Εγώ ήρθα τον Ιανουάριο στην ομάδα. Υπάρχουν άτομα που δυσκολεύονται υπερβολικά στην καθημερινότητά τους να τα βγάλουν πέρα. Εμείς πρέπει να παίζουμε ποδόσφαιρο και όχι να ασχολούμαστε με άλλα ζητήματα. Δεν μας κάνει καλό και δεν μας βοηθάει και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Το σύνολο των ομάδων της Football League δεν ασφαλίζουν τους παίκτες. Εδώ δεν γνωρίζουμε τι μας ξημερώνει καθημερινά. Το πρόβλημα είναι γενικό στην κατηγορία. Πρέπει και εμείς οι ποδοσφαιριστές κάποια στιγμή να προστατευτούμε».

Πού εκτίει ο Κάκκο

Με το μέλλον της ομάδας να είναι αβέβαιο ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης κλήθηκε να επιλέξει σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής (λόγω καρτών) ο Γιώργος Κάκκο. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δηλώθηκε εν τέλει στον εκτός έδρας αγώνα της 29ης αγωνιστικής με τα Τρίκαλα κάτι που σημαίνει ότι προτιμήθηκε να αγωνιστεί με Αναγέννηση Καρδίτσας (27η, εκτός), Αιγινιακό (28η εντός) και Καλλιθέα (30η, εντός). Απέναντι δηλαδή σε ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο (σωτηρία) με τον Πανσερραϊκό.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep