Φόβοι για Γκούρτσα

Τραυματίστηκε ο Δημήτρης Γκούρτσας στο φιλικό του Πανσερραϊκού με την Κ20 του ΠΑΟΚ και αναχώρησε άμεσα για Θεσσαλονίκη, ώστε να υποβληθεί σε μαγνητική.

[googlead][/googlead]

Ξινή βγήκε στον Πανσερραϊκό η φιλική νίκη (2-0) σε βάρος της Κ20 του ΠΑΟΚ. Τα «Λιοντάρια» εν μέσω βροχόπτωσης αντιμετώπισαν την ομάδα Νέων του «Δικέφαλου του Βορρά», όμως είδαν τον Δημήτρη Γκούρτσα να αποχωρεί τραυματίας.

Ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» αναχώρησε εσπευσμένα για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου ακόμα και την Παρασκευή (23/03) να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Αρχικά, μάλιστα, εκφράστηκαν φόβοι για ρήξη χιαστού, όμως ενθαρρυντικό ήταν, σύμφωνα με τους Σερραίους, το γεγονός ότι 1,5 ώρα μετά το χτύπημα δεν είχε πρηστεί το γόνατό του.

Στον Πανσερραϊκό περιμένουν πλέον με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ώστε να διαπιστωθεί πόσο διάστημα τα «Λιοντάρια» θα χάσουν τον 27χρονο επιθετικό, ο οποίος μετρά 10 γκολ σε 22 εμφανίσεις φέτος.

Σκόρερ για τον Πανσερραϊκό χρίστηκαν οι Ενομό, Ρούσσος (πέν. που κέρδισε ο Δούμτσιος). Στο πρώτο 45λεπτο έπαιξαν οι: Πολίτης, Ορφανίδης, Τσαμούρης, Ρούσσος, Τσελεπίδης, Σιάκκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Κάκκο, Ενομό, Κρητικός, Γκούρτσας. Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Πόρης, Ρούντοβιτς, Χατζητερζόγλου, Δούμτσιος, Πόζογλου, Πέτρου, Τσώμος.

Last modified onΠαρασκευή, 23 Μάρτιος 2018 23:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep