Ενεργοποίηση για Πανσερραϊκό!

Ερήμην της ΠΑΕ Πανσερραϊκός συζητήθηκε την Τετάρτη (14/03) το αίτημα του Μισέλ Μίλιεβιτς για ενεργοποίηση ποινών.

[googlead][/googlead]

Στη λίστα των ΠΑΕ της Football League που είχαν σε βάρος τους ενεργοποιήσεις ποινών από πρώην ποδοσφαιριστές ετοιμάζεται να προστεθεί ο Πανσερραϊκός. Το FL News ήταν το μόνο μέσο ενημέρωσης που σας παρουσίασε στις 8 Φεβρουαρίου την εκδίκαση της υπόθεσης του Μισέλ Μίλιεβιτς στο Διαιτητικό Δικαστήριο, με τους «ερυθρόλευκους» να αρνούνται ότι το ποσό αυτό πρέπει να το πληρώσει η ΠΑΕ και να υποστηρίζουν ότι αυτό αφορά στην ΠΑΕ που έχει εκκαθαριστεί και λυθεί.

Ο Σέρβος, λοιπόν, δεν τακτοποιήθηκε οικονομικά, με αποτέλεσμα να καταθέσει αίτηση ενεργοποίησης ποινών, η οποία προγραμματίστηκε να εκδικαστεί την Τετάρτη (14/03). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία, η υπόθεση συζητήθηκε και, μάλιστα, η ΠΑΕ δεν εκπροσωπήθηκε από κανέναν...

Σύντομα, λοιπόν, το Διαιτητικό Δικαστήριο θα εκδώσει απόφαση και ο Πανσερραϊκός θα έχει περιθώριο 3+5 ημερών για να διακανονίσει την οφειλή ύψους περίπου 3.000 ευρώ. Μία οφειλή, πάντως, την οποία δεν αναγνωρίζει όπως έχει αναφέρει η ΠΑΕ αρκετές φορές.

Last modified onΠέμπτη, 15 Μάρτιος 2018 00:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep