Από τον προηγούμενο αιώνα!

Από το 2005 έχουν να συναντηθούν στην Καλαμαριά Απόλλων και Πανσερραϊκός (στη φωτό Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης και Τζούντε Βαντελανόιτ) Από το 2005 έχουν να συναντηθούν στην Καλαμαριά Απόλλων και Πανσερραϊκός (στη φωτό Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης και Τζούντε Βαντελανόιτ)

Ο Πανσερραϊκός νίκησε για τελευταία φορά τον Απόλλωνα Πόντου το 1999.

[googlead][/googlead]

Δεν ανταμώνουν και κάθε χρόνο Πανσερραϊκός και Απόλλων Πόντου, ωστόσο η τελευταία νίκη των «λιονταριών» χάνεται στα τέλη του προηγούμενου αιώνα!

Ηταν 2 Οκτωβρίου 1999, όταν επικράτησαν 0-1 στην Καλαμαριά (εκεί όπου θα διεξαχθεί και η κόντρα τους την Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 15:00) με γκολ του Πέτρου Τεγγελίδη λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα στο πλαίσιο της Β' Εθνικής.

Εκτοτε ο Απόλλων είναι αήττητος σε 12 σερί αγώνες σε Football League και κύπελλο με απολογισμό 7 νίκες και 5 ισοπαλίες. Στα 3 τελευταία παιχνίδια πάντως δεν προκέυψε νικητής.

Στο γήπεδο της Καλαμαριάς οι δύο ομάδες είχαν κοντραριστεί τελευταία φορά στις 5 Ιανουαρίου 2005 στη φάση των «32» του κυπέλλου (1-1 με σκόρερ τον Χάρη Παππά για τους γηπεδούχους και τον Παναγιώτη Ζιάκα για τον Πανσερραϊκό).

[googlead][/googlead]

 

Last modified onΠαρασκευή, 09 Μάρτιος 2018 15:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep