Πεντάδα εξόδου με Τσαμούρη

Ο Πανσερραϊκός δείχνει την έξοδο σε Τζιτζικαλάκη, Ζυγκερίδη, Γκέκα, Αμαραντίδη και Τσαμούρη.

[googlead][/googlead]

Η αποσυμφόρηση του ρόστερ ξεκίνησε στον Πανσερραϊκό. Τα «λιοντάρια» θεωρούν ότι θα αποδειχτεί πετυχημένη η συνταγή των μεγάλων αλλαγών εν μέσω Ιανουαρίου και έτσι έδειξαν την έξοδο σε πέντε ποδοσφαιριστές. Μεγαλύτερη εντύπωση, πάντως, προκάλεσε το όνομα του Κώστα Τσαμούρη, αφού ο 22χρονος ακραίος μπακ είχε 14 συμμετοχές, όλες στο βασικό σχήμα του Περικλή Αμανατίδη. Μάλιστα, ήταν ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής από κάθε άλλον (1260). 

Εκτός του Τσαμούρη ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται επιπλέον τέσσερις. Ο 21 ετών Άρης Τζιτζικαλάκης (4 συμμετοχές εκ των οποίων οι τρεις στο Κύπελλο), ο 23χρονος μέσος, Γιώργος Γκέκας με 8 συμμετοχές (βασικός σε 2 αγώνες Κυπέλλου και ένα πρωταθλήματος), ο 22χρονος Μπάμπης Ζυγκερίδης (4 συμμετοχές με συνολικό χρόνο 24 λεπτά και 1 γκολ) και ο 22χρονος, Βασίλης Αμαραντίδης, που δεν έπαιξε λεπτό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Ο υπεύθυνος αγωνιστικού σχεδιασμού της ΠΑΕ Θωμάς Κυπαρισσης ενημέρωσε τους Άρη Τζιτζικαλακη, Μπάμπη Ζυγκεριδη, Κώστα Τσαμούρη, Γιώργο Γκέκα και Βασίλη Αμαραντίδη ότι δεν βρίσκονται στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας και είναι ελεύθεροι να ψάξουν τον επόμενο προορισμό τους».

Last modified onΤετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 15:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep