Η κοπή πίτας του Πανσερραϊκού

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Πέμπτη (18/1). (PHOTOS).

[googlead][/googlead]

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα, την Πέμπτη (18/1), η ΠΑΕ Πανσερραϊκός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Τυχερός εκ μέρους των παικτών ο Άρης Τζιτζικαλάκης, ο οποίος κέρδισε το φλουρί. Στο περιθώριο της γιορτής, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «λιονταριών», φωτογραφήθηκαν όλα μαζί, με την ΠΑΕ να επισημαίνει:

«Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μαζεμένα!!Με την φωτογραφία του πρώην ηγέτη και μεγαλομετόχου της ομάδας μας Πέτρου Θεοδωρίδη στο φόντο να δείχνει τον δρόμο για το μέλλον. #παρελθόν_παρόν_και_μελλον.

Μέσα σε μια ωραία και ζεστή ατμόσφαιρα όλη η οικογένεια του Πανσερραϊκου (παίκτες, Β'ομάδα, προπονητές, διοικητικό προσωπικό, παλαίμαχοι) και τα τοπικά ΜΜΕ της πόλης έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα και αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος. Οι τυχεροί ήταν από την πρώτη ομάδα ο Αριστομένης Τζιτζικαλάκης, από την Κ20 ο Γιώργος Ορνιθάς και στην κεντρική βασιλόπιτα το σπίτι μας...το γήπεδό μας...ο θρυλικός Λάκκος των Λεόντων.

Την βλέμματα του κόσμου και τα φλας των φωτογράφων έκλεψαν τα οχτώ νέα αποκτήματα του συλλόγου μας στα οποία όπως ενημέρωσε ο προπονητής της ομάδας στην μετέπειτα συνέντευξη Τύπου που έδωσε θα προστεθούν άλλες δύο προσθήκες».

Δείτε παρακάτω εικόνες:

Last modified onΠέμπτη, 18 Ιανουάριος 2018 23:47

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep