«Η ταλεντάρα στον Πανσερραϊκό»!

Πώς υποδέχτηκε ο Πανσερραϊκός το νέο απόκτημα, Τάσο Κρητικό από την ΑΕΛ.

[googlead][/googlead]

Μεταγραφών συνέχεια για τον Πανσερραϊκό. Το Σάββατο (06/01) ήταν η σειρά του Τάσου Κρητικού να ανακοινωθεί από τα «λιοντάρια». Ο 22χρονος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ και η ΠΑΕ σχολίασε σχετικά με τη νέα προσθήκη: «Τόσα μπαμ ούτε τα κανόνια του Ναβαρόνε!! #ταλεντάρα #new_era #to_be_continued».

Ο Κρητικός έχει γεννηθεί στις 25 Ιανουαρίου 1995 και φέτος είχε 4 συμμετοχές με την ΑΕΛ (οι τρεις στο αρχικό σχήμα). Με τους «βυσσινί» έκανε ντεμπούτο στη Football League τη σεζόν 2012-13 (11 συμμετοχές) και από το 2013 έως το πρώτο μισό του 2015-16 φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα (22 ματς, 2 γκολ).

Στην ΑΕΛ ο Κρητικός γύρισε το 2016, έπαιξε σε 8 αγώνες (σημείωσε 1 γκολ) και πέρυσι για ένα εξάμηνο είχε παραχωρηθεί στην Αναγέννηση Καρδίτσας (15 συμμετοχές, 2 τέρματα).

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

«Κάθε μέρα και κανονιά τα Λιοντάρια και σήμερα σειρά έχει ο ταλαντούχος 22χρονος εξτρέμ/επιθετικός Τάσος Κρητικός που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της γενέτειρας του την ΑΕΛ από της οποίας τις ακαδημίες ξεκίνησε...πριν συνεχίσει στον ΠΑΣ Γιάννενα με τον οποίο είχε αρκετές συμμετοχές στην Superleague. Επέστρεψε στην ΑΕΛ για να δοθεί δανεικός στην ιστορική ΑΣΑ και ξανά πίσω στην ΑΕΛ με την οποία φέτος έπαιξε στην Superleague και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Τάσο καλώς ήρθες στον Λάκκο των Λεόντων!!».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 06 Ιανουάριος 2018 13:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep