«Ο Πανσερραϊκός πρέπει να ονειρευτεί»

Ο Πανσερραϊκός πρέπει να γίνει μεγάλος μέσα από τις προσωπικότητες που θα πλαισιώσουν την ομάδα. Ο Πανσερραϊκός πρέπει να γίνει μεγάλος μέσα από τις προσωπικότητες που θα πλαισιώσουν την ομάδα.

Ο Περικλής Αμανατίδης υποστήριξε πως η παρουσία ανθρώπων από τις μεγάλες μέρες του Πανσερραϊκού δείχνει τους σημαντικούς στόχους της... αναγέννησης.

[googlead][/googlead]

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού παραδέχθηκε πως η ομάδα του πήρε τη νίκη χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης απέναντι στην Βέροια, ενώ στάθηκε στην συμβολή των Αϊβαζίδη και Σαββίδη, οι οποίοι αποτελούν πρόσωπα που μπορούν να «ξυπνήσουν» τις παλιές σπουδαίες ημέρες των «λιονταριών». Αναλυτικά είπε μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος της «Βασίλισσας του Βορρά»:

«Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που έκαναν. Νομίζω ότι μας επηρέασε το ότι δεν έγινε το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό την προηγούμενη Κυριακή και αυτό μας κόστισε στον ρυθμό και την απόδοσή μας. Δεν μπορώ να πω ότι πιάσαμε κάποια στάνταρ καλής απόδοσης και το λέω επειδή θέλουμε να βλέπουμε την αλήθεια όπως είναι. Κάναμε, όμως, πολύ μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια ομάδα, η οποία είχε πολύ καλή ψυχολογία μετά από μια σημαντική νίκη κόντρα στην Σπάρτη και έχει μια θετική συγκομιδή με το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει.

Εμείς σήμερα είχαμε να διαχειριστούμε έναν δύσκολο αντίπαλο και κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και ίδιο. Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο και για αυτό το λόγο είναι μαγικό. Η ομάδα μας παρότι είχε κάποια προβλήματα, έδειξε χαρακτήρα επειδή ήρθαν κάποιοι ποδοσφαιριστές από πίσω και έκαναν τη δική τους προσπάθεια. Μέρα με την ημέρα η ομάδα μας δυναμώνει.

Είναι, όμως, μια ομάδα που πρέπει να προσπαθήσει τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά. Χρειάζεται να δουλέψουν όλοι για να αλλάξει και να γίνει ομάδα επιπέδου για τη Football League και οι φίλαθλοί της να ονειρευτούν τη μεγάλη κατηγορία, τις καλές στιγμές του Πανσερραϊκού.

Η παρουσία αρκετών προσώπων από το πολύ καλό παρελθόν της ομάδας, όπως ο Δημήτρης Αϊβαζίδης και ο Ηλίας Σαββίδης δείχνουν πως θέλουμε όλοι να γίνεται κάθε Κυριακή στις Σέρρες γιορτή στο γήπεδο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 10 Δεκέμβριος 2017 22:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep