"Μπαλάκι" οι ευθύνες

Ο συντηρητής του Δημοτικού γηπέδου Σερρών Νίκος Σμυρίδης κατονομάζει ως υπεύθυνο για την καταστροφή του χλοοτάπητα τον ΟΠΑΚΠΑ - τι απαντάει ο Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης.

[googlead][/googlead]

Το σίριαλ με το Δημοτικό γήπεδο Σερρών έχει καθημερινά επεισόδια με τις ευθύνες για το παρελθόν και το παρόν να γίνονται "μπαλάκι".

Θέση για το θέμα της καλοκαιρινής καταστροφής του χλοοτάπητα πήρε δημόσια μέσω του SerresSport.gr και ο συντηρητής Νίκος Σμυρίδης κατονομάζοντας ως υπεύθυνο τον ΟΠΑΚΠΑ και τον πρόεδρό του Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη.

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας για την κατάσταση του χλοοτάπητα που παρέλαβε ο κ. Χατζημαργαρίτης, είναι ψέμα ότι ήταν κατεστραμμένος. Αυτός και μόνο είναι υπεύθυνος για την καταστροφή του χλοοτάπητα το καλοκαίρι και όχι ο συντηρητής της ΠΑΕ Πανσερραϊκός που αποχώρησε» ανέφερε στη δήλωσή του.

Δημοσιοποίησε μάλιστα μέσω της ιστοσελίδας και έγγραφο με το οποίο η ΠΑΕ είχε ενημερώσει από 7 Ιουλίου πως δεν έχει καμία ευθύνη για τον χλοοτάπητα, αφού έληξε η σύμβαση παραχώρησης και καλούσε τον ΟΠΑΚΠΑ να αναλάβει τις εγκαταστάσεις.

"Το πρόβλημα διογκώθηκε το Σεπτέμβριο"

Το Serressport.gr φιλοξένησε και την απάντηση του Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη ο οποίος απέφυγε την προσωπική αντιπαράθεση με τον Νίκο Σμυρίδη και επανέλαβε ότι το πρόβλημα διογκώθηκε τον Σεπτέμβριο όταν ο Πανσερραϊκός -επί των ημερών της προηγούμενης διοίκησης- έλκανε προπονήσεις στο Δημοτικό Γήπεδο.

Αναλυτικά η θέση του: «Ο συντηρητής του γηπέδου ήταν ο κ. Σμυρίδης πριν το καλοκαίρι. Από την παράδοση του γηπέδου από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός, η υπηρεσία ενημερώθηκε 5-6 ημέρες αργότερα εγγράφως και μέχρι να τον παραλάβει ο ΟΠΑΚΠΑ ως υπηρεσία και κανένας Χατζημαργαρίτης προσωπικά, υπήρξε ένα διάστημα ικανό όπως φάνηκε να δημιουργήσει προβλήματα.

Ο χλοοτάπητας έβγαλε σκουλήκι και στις 17 Ιουλίου αν θυμάμαι όταν ελέγχθηκε είχε αρκετά προβλήματα. Ο ΟΠΑΚΠΑ ανέλαβε να τον συντηρήσει με τις δικές του όποιες δυνάμεις και μέχρι ένα επίπεδο ήταν σε ικανοποιητική κατάσταση.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε και διογκώθηκε όταν τον Σεπτέμβριο και επί της προηγούμενης διοίκησης η ομάδα έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο για προπονήσεις κάτι που το ξέρουν όλοι.

Ο ΟΠΑΚΠΑ ποτέ δεν κατηγόρησε τον συντηρητή, δεν αναφέρθηκε σε αυτόν, είναι άποψη του, δεν είμαστε γεωπόνοι στην υπηρεσία, εμείς δεν έχουμε λόγο να ασχολούμαστε με επαγγελματίες, γιατί είμαστε πολιτικά πρόσωπα, αλλά μόνο με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός».

Οι διαφωνίες πάντως για το Δημοτικό γήπεδο Σερρών δεν αφορούν μόνο το παρελθόν, αλλά και το παρόν.

Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ Πανσερραϊκός είχε ζητήσει να μην διεξαχθεί σε αυτό το γήπεδο το ματς Ελπίς Σκουτάρεως - Αετός Ορφανού την Κυριακή 3/12 υπό τον κίνδυνο ανεπανόρθωτης ζημιάς του χλοοτάπητα, επειδή προηγήθηκαν δύο εντός έδρας αγώνες των "λιονταριών" σε διάστημα λίγων ημερών.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep