Πανσερραϊκός κατά του AIDS

Ο Πανσερραϊκός μετέχει σε καμπάνια που διερευνεί τις προκλήσεις κατά την άσκηση του δικαιώματος των ανθρώπων για την υγεία.

[googlead][/googlead]

Στο δικαίωμα στην υγεία επικεντρώνεται η φετινή εκστρατεία της παγκόσμιας ημέρας κατά του AIDS και ο Πανσερραϊκός δεν θα μπορούσε να μην πάρει μέρος στη σχετική καμπάνια. Τα «λιοντάρια» συμμετέχουν με την προώθηση υλικού εαισθητοποίησης και όπως ανέφεραν με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου:

«Την 1η Δεκεμβρίου 2017, η καμπάνια #myrighttohealth θα διερευνήσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο κατά την άσκηση του δικαιώματός τους για την υγεία. Η καμπάνια #myrighttoalth θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμα στην υγεία και τις επιπτώσεις που έχει στη ζωή των ανθρώπων. Θα επιδιώξει επίσης να αυξήσει την προβολή γύρω από την ανάγκη να επιτευχθεί η πλήρης υλοποίηση του δικαιώματος στην υγεία από όλους, παντού.

ai se

Ο Πανσερραϊκός μας συμμετέχει με την προώθησή του υλικού ευαισθητοποίησης http://www.unaids.org/…/RighttoHealthReport_Full_web%2020%2… του Παγκόσμιου Οργανισμού για το AIDS. #WorldAIDSDay».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 01 Δεκέμβριος 2017 12:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep