«Αντίο» με ψηλά το κεφάλι

Ο Πανσερραϊκός αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου μετά το 1-2 από την Ξάνθη.

[googlead][/googlead]

Δεν συνεχίζει στο Κύπελλο ο Πανσερραϊκός. Τα «λιοντάρια» ηττήθηκαν με 1-2 από την Ξάνθη στην έδρα τους, αποτέλεσμα που τους έθεσε εκτός από τους «16» του θεσμού. Οι Θρακιώτες ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, έβαλαν δύο γκολ, θα μπορούσαν να σημειώσουν κι άλλα, αλλά στο τέλος το 'καναν ντέρμπι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά από την αρχή και απειλούσαν την εστία του Ρίστιτς κυρίως από τη δεξιά πτέρυγα με τον Φασίδη. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν να κρατήσουν μπάλα και εκτός από ορισμένες επιθετικές προσπάθειες του Γκούρτσα, ο Γκαραβέλης δεν ανησύχησε.

Το 0-1 έγινε στο 32' με τον Κάστρο, ύστερα από κεφαλιά του Αργεντινού και σέντρα του Σιλά από αριστερά. Και στο β' μέρος η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς μπήκε δυναμικά με σκοπό να πιέσει και να βάλει δεύτερο γκολ. Το κατάφερε στο 60' με πέναλτι που αξιοποίησε ο Πέτρος Ορφανίδης. Είχε κάνει χέρι ο Τσελεπίδης και ο ρέφερι υπέδειξε την εσχάτη των ποινών.

Στα τελευταία λεπτά ο Πανσερραϊκός πίεσε, έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 90' με τον Ζυγκερίδη, αλλά στο 91' ο ίδιος με πλασέ από το σημείο του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο και στα δίχτυα (1-2). Στο τέλος μάλιστα οι Σερραίοι παραλίγο να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά το εξαιρετικό σουτ του Πόζογλου πέρασε ελάχιστα άουτ. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον Πανσερραϊκό στο 41% κατοχή μπάλας και οκτώ τελικές έναντι δέκα της Ξάνθης. Ο Πανσερραϊκός συγκέντρωσε στον όμιλο τρεις βαθμούς, αυτούς που κατέκτησε με τον Εργοτέλη.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Τζιτζικαλάκης, Φουσού (67' Γκέκας), Παπουτσογιαννόπουλος (46' Καπτέλι), Ρούτσης, Γιαξής, Πόζογλου, Γκούρτσας (82' Ζυγκερίδης).

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Σιλά, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Λ. Ορφανίδης, Ντε Λούκας (60' Κώστας), Π. Ορφανίδης, Ρότσε (65' Σαμπανίδης), Φασίδης, Μελιόπουλος, Κάστρο (46' Μπαξεβανίδης).

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)
Βοηθοί: Χούσκογλου (Θράκης), Καραβασίλης (Καβάλας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 28 Νοέμβριος 2017 20:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep