«Δισεπίλυτος γρίφος…»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Περικλής Αμανατίδης Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Περικλής Αμανατίδης

Απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα με τον Απόλλων Πόντου ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Περικλής Αμανατίδης. 

[googlead][/googlead]Δεν μπορούσε να… χωνέψει την ισοπαλία κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου και ειδικά με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε ο Περικλής Αμανατίδης. Μάλιστα όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Πανσερραϊκού αποτελεί δισεπίλυτος γρίφος, το ότι παίζει καλά η ομάδα και να δεν παίρνει αυτό που δικαιούται. Αναλυτικά:

«Δυστυχώς μεμονωμένα λάθη δεν μας επιτρέπουν σήμερα να έχουμε πάρει τη νίκη και τους τρεις πόντους, παρά την καθολική υπεροχή. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το βαθμό επειδή ήμουν στο παιχνίδι. Αν το άκουγα από το ραδιόφωνο σαν σκορ θα έλεγα είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά θεωρώ όχι θετικό αποτέλεσμα οποιαδήποτε ισοπαλία εντός έδρας. Αν μία ομάδα έπρεπε να λυπάται σήμερα είναι η δική μας και αυτό γίνεται. Μετά από ένα πρώτο αναγνωριστικό 20λεπτο όπου ο Απόλλων μπήκε καλύτερα, ισορροπήσαμε, πετύχαμε ένα πολύ ωραίο γκολ προϊόν συνεργασίας και δείξαμε ότι είχαμε θέληση για τη νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε ότι σίγουρα θα βρούμε χώρους για να απλώσουμε το σκορ όπως και έγινε. Βάζουμε και το 2-0 και εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα κουμπώσει επάνω μας, νομίζω ότι τρώμε ένα κρύο γκολ από φάουλ που εκτελέστηκε με γέμισμα και από μία κεφαλιά που δεν έβλεπε καν ο παίκτης. Ήταν πολύ άδικο αλλά οι παίκτες βρήκαν τη δύναμη, ξαναβγήκαν μπροστά, πέτυχαν το 3-1 και με μία ορμή που είχαμε χάνουμε και μία ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Γκούρτσα. Χωρίς να υπάρχει λόγο ο Απόλλων ξαναμπαίνει στο παιχνίδι από μία αψυχολόγητη ενέργεια και η ομάδα χωρίς να είναι κακή ψυχολογικά μπαίνει σε ένα περίεργο τρυπάκι. Όταν δεν υπάρχει 100% συγκέντρωση και δεν είσαι έτοιμος να ανταπεξέλθεις, ακόμη και ένας κρίκος φτάνει για να σπάσει η αλυσίδα. Δυστυχώς δεχθήκαμε και το τρίτο γκολ και κάπου εκεί έμεινε η λύπη, γιατί στο τέλος οι φάσεις που έβγαλαν οι παίκτες έβγαζαν ένα γιατί, παρότι το παιχνίδι έπαιζε ακόμη.

Είναι ένας δισεπίλυτος γρίφος όλο αυτό, να παίζει καλά η ομάδα και να μην παίρνει αυτό που δικαιούται, αλλά θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε. Ο Πανσερραϊκός δικαιούται να παίρνει κάτι καλύτερο γενικά και από την διαιτησία. Είναι σα να είχαμε κάτι στην τσέπη μας, το βγάλαμε και το δώσαμε. Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα στην άμυνα, είναι συνδυασμός και αμυντικής γραμμής και αμυντικής λειτουργίας και πρέπει να το λύσουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε πλέον είναι να στηρίξουμε ψυχολογικά την ομάδα και την κατάσταση που υπάρχει. Να μπορούμε όταν είμαστε κακοί να παλεύουμε και ότι πάρουμε και όταν είμαστε τόσο καλοί όσο σήμερα να κερδίζουμε».

ΠΗΓΗ: Serresport.gr

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep