Παραμένουν οι διαφορές

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση στο Δημαρχείο Σερρών για το θέμα χρήσης του γηπέδου.

[googlead][/googlead]

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον νομό και να παίξει αλλού, όμως γίνεται μία ύστατη προσπάθεια, προκειμένου όλοι οι εμπλεκόμενοι να βρουν τη «χρυσή τομή». Έτσι, την Πέμπτη (02/11) στο Δημαρχείο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του Δημάρχου, του ΟΠΑΚΠΑ και ανθρώπων της ΠΑΕ και της Ελπίδας Σκουτάρεως.

Σύμφωνα, πάντως, με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «serressport.gr», αποτέλεσμα δεν υπήρξε σε ό,τι αφορά στη χρήση του δημοτικού γηπέδου, αν και ο Κώστας Νταούδης της Ελπίδας ανέφερε: «βρείτε μου γήπεδο να παίξω και φεύγω...». Αυτή η τοποθέτηση, μάλιστα, αντιμετωπίστηκε θετικά από τους εκπροσώπους της ΠΑΕ (Τρέντσιος, Τερζόπουλος, Κυπαρίσσης, Αϊβαζίδης ήταν παρόντες).

Τόσο ο Δήμαρχος, Πέτρος Αγγελίδης, όσο και ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ, Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης ζήτησαν τον λόγο από τους «ερυθρόλευκους» για την επιστολή που δημοσιοποίησαν. «Το γήπεδο έχει παραχωρηθεί στην Ελπίδα από τον περασμένο Ιούνιο με ομόφωνη απόφση του ΔΣ και τότε κανείς δεν αντέδρασε. Δεν μπορούμε να τους πετάξουμε έξω», ειπώθηκε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Δήμος προσπαθεί να βρει λύση στο θέμα των προπονήσεων, ώστε τα «Λιοντάρια» να χρησιμοποιούν γήπεδα όπως αυτό του Προβατά, του Ιωνικού, του Πήγασου και ακόμα δύο στην Ομόνοια, ενώ ήδη έχει προτείνει να μισθώσει το γήπεδο Μητρουσίου, ώστε να κάνει εκεί το προπονητικό του κέντρο. Στο κενό έπεσε η πρόταση να συντηρεί ο Πανσερραϊκός το γήπεδο, αφού από την ΠΑΕ ειπώθηκε ότι: «Αν το συντηρούμε, εμείς θα αποφασίζουμε αν και πότε θα παίξει το Σκούταρι», όπως και αυτή να συντηρείται από τις δύο ομάδες.

Οι τόνοι κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανέβηκαν και ο Δήμαρχος είπε ότι: «Εμείς ήμασταν και είμαστε εδώ. Δεν μπορούν οι ξένοι που ήρθαν χθες να μας κατηγορούν ότι δεν αγαπάμε τον Πανσερραϊκό.

Πηγή: serressport.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 02 Νοέμβριος 2017 17:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep