«Λάθος κίνηση...»

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Σερρών, Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης χαρακτήρισε λάθος την κίνηση του Πανσερραϊκού.

[googlead][/googlead]

Έκπληκτος δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Σερρών, Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης σχετικά με τη δήλωση αποχώρησης του Πανσερραϊκού από το δημοτικό γήπεδο. Όπως ανέφερε στο Metropolis 95,5, πρόκειται για μία λάθος ανακοίνωση και κίνηση... Αναλυτικά είπε:

«Έχουμε εκπλαγεί όλοι στο δήμο Σερρών και όλη η τοπική κοινωνία με αυτήν την ανακοίνωση. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε αυτήν την εχθρική στάση του Πανσερραϊκού. Πριν τρεις μέρες έγινε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση με την νέα διοίκηση, στην οποία καταλήξαμε σχεδόν σε όλα ομόφωνα σε όσα μας είπε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, όσον αφορά στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις αλλά σε λογικά πλαίσια, μεταξύ παραγόντων που θέλουν να συνεργαστούν.

Χωρίς να έχουμε καμία ενημέρωση, ανέβηκε στο διαδίκτυο μια εξώδικη όχληση προς την Football League από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Είναι μια λάθος ανακοίνωση και μια λάθος κίνηση».

Για το δημοτικό γήπεδο Σερρών:

«Τα τελευταία δυο χρόνια εμείς σαν δημοτική αρχή ολοκληρώσαμε την ανακατασκευή του βορείου πετάλου το οποίο κόστισε 600.000 ευρώ. Στο γήπεδο αυτό υπάρχουν δικαστικές περιπέτειες για αυτούς που ασχολήθηκαν με τον Πανσερραϊκό, αλλά δυστυχώς έχουν βρει τον μπελά τους. Υπήρξε δέσμευση από τον ίδιο τον δήμαρχο πως το γήπεδο θα χρησιμοποιηθεί από μια τοπική ομάδα για λίγα μόνο παιχνίδια. Είχε χρησιμοποιήσει η ομάδα του Σκούταρη το γήπεδο και στο τέλος της περσινής σεζόν.

Εξηγήσαμε στην διοίκηση του Πανσερραϊκού πως αποκλειστική χρήση του χλοοτάπητα σε ένα γήπεδο δεν μπορεί να γίνει, παρά μόνο από ομάδα της Super League. Είναι κάτι που το απαγορεύει ο νόμος».

Για τη νέα συνάντηση:

«Υπήρξε μια επικοινωνία και με θλίβει η στάση του Πανσερραϊκού. Ο δήμος είναι αρωγός σε όλες τις τοπικές ομάδες και σε όλα τα αθλήματα. Αν υπάρχει καλή διάθεση κάποια πράγματα θα γίνουν κατανοητά. Πρέπει η ομάδα να αποκτήσει ένα αθλητικό κέντρο. Επειδή όμως η ΠΑΕ είναι μια ανώνυμη εταιρία και πρέπει να έχει ιδιωτικό καθεστώς, πρέπει να εκμισθώσει η να αγοράσει κάποια έκταση. Δεν μπορεί ο δήμος να παραχωρεί δωρεάν την περιουσία του σε ανώνυμες εταιρίες».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 01 Νοέμβριος 2017 18:35

1 comment

  • DIMITRIS SIARKOS
    DIMITRIS SIARKOS Τετάρτη, 01 Νοέμβριος 2017 20:27 Comment Link

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΨΕΥΤΟΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ) ΝΑ ΚΑΛΗΨΗ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ! ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep