"Φυσιολογικά ανέτοιμοι"

Η παραδοχή του Σάκη Αναστασιάδη και η αγωνία για την επόμενη μέρα.

Δεν έτρεφε αυταπάτες ο Σάκης Αναστασιάδης για την εικόνα που θα παρουσίαζε ο Πανσερραϊκός στο καθυστερημένο πρώτο φιλικό, ύστερα από μία προβληματική -λόγω οικονομικών δυσκολιών- περίοδο προετοιμασίας. Ο κόουτς των "λιονταριών" παραδέχτηκε σε δηλώσεις του στο FL News ότι "είμαστε φυσιολογικά ανέτοιμοι" και εξέφρασε την αγωνία του για την επόμενη μέρα.

"Δεν ήταν παιχνίδι για ιδιαίτερα συμπεράσματα. Ξέραμε ότι είμαστε ανέτοιμοι. Ηταν φυσιολογικό. Οπως το περίμενα. Δεν μας προκάλεσε κάποια έκπληξη η εικόνα της ομάδας. Εχουμε ένα ελλιπές ρόστερ το οποίο προσπαθούμε μέχρι την τελευταόα στιγμή να ενισχύσουμε" σημείωσε ο Σάκης Αναστασιάδης.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου (η ομάδα της Γ' Εθνικής νίκησε 1-0) ο Πανσερραϊκός δοκίμασε και δύο ποδοσφαιριστές: έναν Καμερουνέζο ονόματι Εμίλιο και τον 20χρονο μέσο Γιώργο Μούδιο με θητεία σε ΑΟ Χανιά και Κ20 Βέροιας.

"Θα δούμε ποια θα είναι η συνέχεια. Δεν μπορούμε να πούμε τώρα αν θα αποκτηθούν. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται -ει δυνατόν και σήμερα- το ιδιοκτησιακό θέμα" τόνισε ο τεχνικός των "λιονταριών".

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 07 Σεπτέμβριος 2017 12:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep