«Πρώτη» με Ζυγκερίδη, Δούμτσο (pics)

Με κόσμο και νέα πρόσωπα η πρώτη προπόνηση του Πανσερραϊκού την Τετάρτη (16/8).

Τα πολύ δύσκολα για τον Πανσερραϊκό πέρασαν με την ολοκλήρωση της προσπάθειας να αγωνιστεί η ομάδα στην Football League, όπως και θα γίνει και να αποφύγει τα… χειρότερα της Γ΄ Εθνικής. Οπότε αρχής γενομένης από την πρώτη προπόνηση της ομάδας που έγινε στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.Σ το απόγευμα της Τετάρτης τα «λιοντάρια» μπαίνουν σε ρυθμούς κανονικότητας και πλέον είναι στο χέρι προπονητή, τεχνικού επιτελείου και ποδοσφαιριστών να «δέσουν» και να προσπαθήσουν, με τις ιδιαιτερότητες που σίγουρα υπάρχουν, να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Ο Σάκης Αναστασιάδης με τον βοηθό του Νίκο Κατσαβάκη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Τάσο Αποστολόπουλο και το νέο γυμναστή Γιάννη Κόκκινο, που τελικά επιλέχθηκε για να στελεχώσει το τιμ, υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές στο χορτάρι, έχοντας φυσικά την πρώτη επαφή στα αποδυτήρια του Δημοτικού γηπέδου. Τα περισσότερα πρόσωπα γνωστά μεταξύ τους, οπότε… οι συστάσεις σχεδόν περιττές.

Νέα πρόσωπα από πλευράς ποδοσφαιριστών ο Μπάμπης Ζιγκερίδης, ο Κωνσταντίνος Δούμτσος, που έχει την εκκρεμότητα να πάρει το δελτίο του από τον Ηρακλή, οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ και φυσικά αρκετά παιδιά από την ομάδα Νέων που θα ακολουθήσουν την προετοιμασία. Απουσίαζαν οι Ρίστιτς, Φουσού, Τσολακίδης που θα ενταχθούν σταδιακά από την Πέμπτη στις προπονήσεις, ενώ παρών ήταν και ο Γιώργος Ιωαννίδης, που συμπληρώνει την 7αδα των ανανεώσεων.

Εκεί και οι φίλαθλοι, οργανωμένοι και μη, για το πρώτο χειροκρότημα και προκειμένου να δείξουν ότι έστω αυτοί οι… πιστοί παραμένουν στο πλευρό της ομάδας, ενώ από την διοίκηση ήταν παρόντες οι Κοράκης και Τρέντσιος

Αναστασιάδης: «Σταθεροποίηση οικονομική και αγωνιστική»
Στα Μ.Μ.Ε μίλησε ο Σάκης Αναστασιάδης πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης σημειώνοντας πως όλοι είναι χαρούμενοι που ξεκινάει η σεζόν μετά από μία δύσκολη χρονιά, ενώ αναφέρθηκε στον κόσμο, στην προετοιμασία και στο ρόστερ. Αναλυτικά:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε μετά από τόσα προβλήματα. Μία δύσκολη χρονιά θα την ακολουθήσει μία ακόμη δυσκολότερη. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε προκειμένου να σταθεροποιήσουμε την ομάδα και η διοίκηση επίσης ότι μπορεί για να βρει οικονομικά η ομάδα τους ρυθμούς της. Ο κόσμος είναι σημαντικός για την ομάδα και ειδικά όταν έχει προβλήματα.

Η εμπιστοσύνη του χάθηκε σταδιακά και στόχος μας είναι να προσελκύσουμε τον κόσμο και πάλι στο γήπεδο και πιστεύω να τα καταφέρουμε. Το ρόστερ είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Έμεινε ο βασικός κορμός από πέρυσι, οι δυνατότητες μας δεν είναι μεγάλες και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να πετύχουμε».

Πηγή: Serressport.gr

Last modified onΠέμπτη, 17 Αύγουστος 2017 01:07

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep