«Δεν είναι κακό να πας δανεικός»

Ο Γιώργος Κάκκο μίλησε για τη φετινή του σεζόν στον Πανσερραϊκό.

Στον ΠΑΟΚ επιστρέφει ο Γιώργος Κάκκο, ο οποίος ολοκλήρωσε τον μονοετή δανεισμό του στον Πανσερραϊκό και γυρίζει στον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο 20χρονος άσος μίλησε στη «Μetrosport» για τη φετινή του σεζόν, τονίζοντας πως δεν είναι κακό για έναν παίκτη να φεύγει δανεικός.

«Δεν θα μείνω στην ομάδα. Ο δανεισμός ήταν για ένα χρόνο. Ακόμη δεν έχω μιλήσει με τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχω συμβόλαιο, αλλά πιστεύω ότι θα γίνει τις επόμενες μέρες, αφού μιλήσω και με τον ατζέντη μου», είπε αρχικά αναφορικά με το μέλλον του.

Ο Κάκκο, ο οποίος κατέγραψε φέτος με τα «λιοντάρια» 29 συμμετοχές, 6 γκολ και 5 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έκρινε θετική τη χρονιά του στην ομάδα των Σερρών. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ηταν πραγματικά μία καλή χρονιά. Βέβαια, το αν ήμουν καλός ή αν βοήθησα τον Πανσερραϊκό θα το κρίνουν άλλοι. Πιστεύω, όμως, ότι προσωπικά με βοήθησε. Από κάθε άποψη. Απ’ όπου και να το δει κανείς. Παικτικά, ψυχολογικά, σε αυτοπεποίθηση. Το πρόσημο ήταν θετικό», είπε ο Κάκκο, ο οποίος ήταν ο παίκτης που πέτυχε το πρώτο γκολ της σεζόν για τον Πανσερραϊκό κόντρα στον Πανελευσινιακό, αλλά και το τελευταίο απέναντι στον Κισσαμικό.

Τέλος σε ερώτηση για το τι θα έλεγε στους νεαρούς παίκτες και αν θα τους συμβούλευε να παίξουν ως δανεικοί, σημείωσε: «Δεν είναι κακό πράγμα να πας δανεικός, αρκεί να βελτιώνεσαι. Φυσικά και θα τους συμβούλευα να αγωνιστούν ως δανεικοί. Αν δεν μπορείς να καθιερωθείς στον ΠΑΟΚ ή σε όποια ομάδα κι αν ανήκεις, πας αλλού και παίζεις ποδόσφαιρο, για να δεις αν μπορείς να γυρίσεις πίσω. Πρέπει να είσαι εξαιρετικός για να αγωνιστείς στον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι βέβαια αν θα πας δανεικός, να παίξεις, να έχεις χρόνο συμμετοχής και φυσικά όταν επιστρέψεις θα πρέπει να κάνεις ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να καθιερωθείς. Τα παράδειγμα εξάλλου δανεικών παικτών είναι πολλά. Πιο πρόσφατα είναι αυτά των Γιαννούλη και Πούγγουρα».

Last modified onΤετάρτη, 07 Ιούνιος 2017 12:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep