«Έχω τεράστιο παράπονο»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης υποστήριξε ότι έχει παράπονο από τους παίκτες του που δεν έβαλαν γκολ στον Άρη.

Παρά το θετικό αποτέλεσμα με τον Άρη (0-0), ο τεχνικός του Πανσερραϊκού υποστήριξε ότι έχει παράπονο από τους παίκτες του. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης ανέφερε: «Εμείς περιμέναμε τον Άρη να ρισκάρει για να δημιουργηθούν περισσότεροι χώροι και να τους εκμεταλλευτούμε. Έχω τεράστιο παράπονο από τους παίκτες μου γιατί ήθελα να σκοράρουν.

Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και δεν λειτουργήσαμε έτσι όπως έχουμε δουλέψει. Το ελαφρυντικό είναι ότι έχουμε περισσότερους νέους ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά και το επιστέγασμα θα ήταν μια νίκη επί του Άρη».

Για τον Ρίστιτς, για τον οποίο οι παίκτες του Άρη έλεγαν ότι έκανε σκοπίμως καθυστερήσεις, είπε: «Το χτύπημα στον Ρίστιτς ήταν πραγματικό και είχαμε πρόβλημα».

Last modified onΚυριακή, 30 Απρίλιος 2017 20:05

1 comment

  • ΔΕΡΒΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Μάρκος
    ΔΕΡΒΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Μάρκος Κυριακή, 30 Απρίλιος 2017 20:16 Comment Link

    Είδαμε και τους παίκτες του Άρη στα προηγούμενα παιχνίδια που κερδίζαμε με 1-0, εάν έκαναν καθυστερήσεις ή όχι. Αλλά έτσι είναι όλοι αφου ξεχνούν τα δικά τους και κοιτάζουν των άλλων. μη γνωρίζοντας ασφαλώς πως, όπως στρώνει ο καθένας, έτσι και κοιμάται.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep