«Ήμασταν τυχεροί»

Στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στάθηκε ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού χαρακτήρισε κρύο το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του. Παράλληλα, υποστήριξε ότι οι Σερραίοι είχαν κακή λειτουργία στο δεύτερο μέρος και στάθηκαν τυχεροί. Αναλυτικά ο Παναγιώτης Διλμπέρης δήλωσε μετά το 1-1 με την Καλλιθέα:

«Σήμερα παίζαμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα η οποία κατά τη γνώμη μου έχει πολύ πλασματική θέση και πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι βαθμολογικά κοντά σε εμάς. Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας επέστησα την προσοχή στα παιδιά λέγοντάς τους ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πραγματικά τα παιδιά πήγαν πάρα πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο έως το 35ο που υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες, προϋποθέσεις και νομίζω ότι ο τερματοφύλακάς μας δεν είχε πιάσει καθόλου την μπάλα.

Από εκεί και μετά ήρθε ένα δεκάλεπτο στο οποίο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, αφήσαμε χώρους. Μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο μίλησα με τα παιδιά και τους είπα ότι από εδώ και πέρα το παιχνίδι το φέραμε εκεί που θέλαμε, ο χρόνος θα είναι υπέρ μας, αλλά είναι πολύ κακή η λειτουργία τριών ποδοσφαιριστών στο στατικό (κόρνερ) και δεχόμαστε ένα γκολ το οποίο αμέσως αλλάζει το παιχνίδι, αφού θα έπρεπε πάλι να μπούμε σε μια διαδικασία να δημιουργήσουμε.

Πάρα πολύ σωστά ο Νίκος (Κουρμπανάς) με πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία δεν μας άφησε χώρους, δημιουργήσαμε μόνο προϋποθέσεις και βέβαια έχω παράπονα από τους ποδοσφαιριστές μου σε εκείνο το σημείο. Δεν είχαν καθαρό μυαλό να κάνουν μια τελική πάσα, ένα πλασέ, μια σέντρα που θα μπορούσε να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες. Στον αντίποδα έχουμε αφήσει το χώρο του άξονα και δεχόμαστε κόντρα επιθέσεις και ίσως και από τύχη δεν δεχθήκαμε το γκολ που θα μας έφερνε πίσω στο σκορ.

Έκαναν όμως τα παιδιά προσπάθεια. Δεν μπορεί να πει κάποιος ότι δεν προσπάθησαν. Μπήκαν σε ένα παιχνίδι 90 λεπτά, έτρεξαν πάρα πολύ, φάνηκε και αυτό, γιατί προς το τέλος και λόγω της ζέστης και λόγω του γηπέδου και λόγω της πίεσης αρχίσαμε να χάνουμε δυνάμεις. Μπορώ να πω ότι θα ήθελα τη νίκη αλλά παιχνίδι το οποίο δεν το κερδίζεις καλό είναι να μην το χάνεις».

Last modified onΔευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 12:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep