«Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή»

Αντιπροσωπεία του Πανσερραϊκού έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τη δωρεά μυελού των οστών.

Τη δωρεά μυελού των οστών στηρίζει ο Πανσερραϊκός, ο οποίος και εκπροσωπήθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (17/03) σε σχολείο των Σερρών για την πληροφόρηση και την ευαισθητοποίηση των μαθητών σχετικά με την μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων-μυελού των οστών.

Στο 3ο Γενικό Λύκειο βρέθηκαν ο παλαίμαχος διεθνής παίκτης Γιώργος Τσιφούτης , αλλά και δύο ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, ο Γιώργος Σιάκκας και ο Γιώργος Κάκκο, για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση με τίτλο «Πώς μπορώ να γίνω δότης στην Τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών», που έγινε στο πλαίσιο Πανελλαδικής καμπάνιας ενημέρωσης του κοινού από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και κοινωνικής μέριμνας Περιφερειακής ενότητας Σερρών σε συνεργασία με τον σύλλογο «Όραμα Ελπίδας», τον όμιλο Unesco Σερρών και την ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

Για την καμπάνια που έχει σύνθημα «Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή» μίλησε η πρόεδρος του ομίλου Unesco Σερρών κ. Καίτη Εμμανουηλίδου, ενώ για θέμα έκαναν ενημέρωση οι δύο γιατροί της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και κοινωνικής μέριμνας Περιφερειακής ενότητας Σερρών κ. Νάσος Παπαδόπουλος και κ. Τάσος Αναστασιάδης και η ψυχολόγος κ. Φωτεινή Τσουκνίδα.

Last modified onΣάββατο, 18 Μάρτιος 2017 14:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep