«Ένα κόσμημα για τις Σέρρες»

Ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος μίλησε για τις ενέργειες αναφορικά με το νέο αθλητικό κέντρο του Πανσερραϊκού.

Προχωρούν οι επαφές για την κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου του Πανσερραϊκού. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Κωνσταντίνος Νικόλτσιος, που έχει τονίσει ότι το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μία από τις προτεραιότητες της νέας διοίκησης, υποστήριξε με νέες δηλώσεις του ότι υπάρχει καταρχήν έγκριση για τη χρήση γης στην έκταση, που βρίσκεται στο νέο Περιφερειακό, στο σημείο που τέμνεται με την οδό Μεραρχίας.

«Υπάρχει καταρχήν έγκριση των χρήσεων γης. Γι’ αυτό το επιλέξαμε άμεσα το σημείο. Είχαμε κι άλλες επιλογές, ωστόσο προτιμήσαμε το σημείο αυτό», δήλωσε στη «Μetrosport» ο Νικόλτσιος. «Θέλουμε να γίνει ένα κόσμημα για την περιοχή. Να είναι ένα πολυδύναμο αθλητικό κέντρο. Αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση. Δεν το ξεκινήσαμε τυχαία. Υπάρχει ενδιαφέρον από επιχειρηματίες, που θέλουν να βοηθήσουν. Αξίζει ένα τέτοιο έργο για το νομό των Σερρών», συμπλήρωσε.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα μελετητών του Πανσερραϊκού έχει ήδη επισκεφθεί τα κέντρα της ΑΕΚ στα Σπάτα και Ολυμπιακού στου Ρέντη, ενώ σκοπός τους είναι να δουν από κοντά και τις εγκαταστάσεις των Ξάνθης και ΠΑΟΚ. Πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι για τη συγκεκριμένη έκταση θα πρέπει να γίνει επίσημος διαγωνισμός, ωστόσο στον Πανσερραϊκό δηλώνουν αισιόδοξοι, τονίζοντας ότι έχουν γίνει ήδη επαφές με το Υπουργείο ώστε να αποφανθούν σε ποιο πρόγραμμα μπορεί να ενταχθεί το έργο.

Last modified onΣάββατο, 11 Μάρτιος 2017 15:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep