Περιμένει επιστροφές ο Διλμπέρης

Από Τρίτη (31/1) θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στροφή στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας κάνουν στον Πανσερραϊκό.

Δυσαρεστημένοι για την ήττα από τη Σπάρτη (0-3), αλλά κυρίως αγανακτισμένοι για τον τρόπο που διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα, όπως τόνιζαν από τις υποδείξεις των δύο βοηθών, είναι οι Σερραίοι, ωστόσο αφήνουν πίσω τους το ματς με τους Λάκωνες και στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην αναμέτρηση με την ΑΣΑ.

Την Κυριακή (5/2, 15:00) τα «λιοντάρια» θα υποδεχθούν τους «κιτρινόμαυρους» για την 14η αγωνιστική της Football League και ο Παναγιώτης Διλμπέρης περιμένει να δει αν θα μετρήσει επιστροφές. Οι Βοσκόπουλος και Ρούτσης παραμένουν στα… πιτς, ωστόσο μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα καταφέρουν να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς και να τεθούν στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Από την άλλη, πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Πόζογλου, ο οποίος συνεχίζει με ατομικές προπονήσεις και όλα δείχνουν ότι η επιστροφή του θα καθυστερήσει. Δεδομένα πάντως απών στο ματς με την Καρδίτσα θα είναι ο Παπατζίκος, ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τη Σπάρτη.

Τη Δευτέρα (30/1) το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανσερραϊκού έχει ρεπό, καθώς η αποστολή επέστρεψε στη βάση της στις 4.30 τα ξημερώματα, και άπαντες θα συγκεντρωθούν και πάλι στο γήπεδο την Τρίτη (31/1) για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους.

Last modified onΔευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 13:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep