«Διαμόρφωσαν αποτέλεσμα»

Βέλη του Παναγιώτη Διλμπέρη κατά των βοηθών διαιτητή στο ματς του Πανσερραϊκού με τη Σπάρτη.

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Παναγιώτης Διλμπέρης υποστήριξε ότι οι δύο βοηθοί του Γκοβέση (Αρκαδίας), Γκριτζέπης και Τριανταφύλλου του ίδιου συνδέσμου, διαμόρφωσαν με τις αποφάσεις τους το αποτέλεσμα:

«Σαφώς το σκορ αυτού του παιχνιδιού για κάποιον που δεν το είδε, μπορεί να δημιουργήσει πάρα πολλές εντυπώσεις. Είμαι αναγκασμένος όχι για τον ίδιο μου τον εαυτό, γιατί έχω κριθεί σε αυτή την θέση από το 2010 δουλεύω ανελλιπώς, πάνω από 200 φορές και δεν έχω ασχοληθεί με τη διαιτησία. Εκπροσωπώ, όμως, ένα σύλλογο που τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ για τη διαιτησία.

Θεωρώ ότι οι δύο βοηθοί βρέθηκαν σε μία πολύ άσχημη ημέρα, καθώς στη φάση του δοκαριού και οι ποδοσφαιριστές μου και οι άνθρωποι που ήταν εκεί στην ευθεία, λένε ότι πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Είναι όμως κάτι που ελέγχεται και θα το δούμε με τη χρήη του βίντεο. Αλλά ήταν πολύ πίσω ο βοηθός.

 Όμως για τη φάση που γίνεται το πέναλτι, είναι ξεκάθαρο ότι ο ποδοσφαιριστής είναι τρία μέτρα οφσάιντ και από εκεί ξεκινά μία φάση που δεχόμαστε πέναλτι και αποβολή και χαλούν οι ισορροπίες. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στο δεύτερο γκολ. Μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι αλλάζει η φάση στην αρχή, υπάρχει όμως μετά το πλασέ του παίκτη που στη φάση είναι οφσάιντ.

Αν κάνουμε λάθη από εδώ, τότε θα ζητήσουμε συγγνώμη. Αλλά νομίζω ότι δεν φέρει ευθύνη ο διαιτητής, αλλά προσπάθησε να καλύψει τους δύο βοηθούς του και βρέθηκαν σε πολύ άσχημη ημέρα και διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.

Σε ένα παιχνίδι που εκείνη τη στιγμή νομίζω ότι μπορούσαμε να το ελέγξουμε και να φύγουμε με κάτι από εκεί και μετά από ένα πολύ μεγάλο ταξίδι. Βγαίνουμε πληγωμένοι, ο εγωισμός μας, απώλεια βαθμών για ακόμη μία φορά και το γεγονός ότι είχαμε την κόκκινη κάρτα και τον τραυματισμό του Τσούτση. Είμαστε αναγκασμένοι να πεισμώσουμε περισσότερο και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Συγχαρητήρια στην Σπάρτη και να ευχηθώ υλοποίηση των στόχων και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.

Ο Γιώργος Ιωαννίδης δήλωσε: «Όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν, δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω από ότι είπε ο προπονητής. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο. Έχουμε κάνει μία κοιλιά και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς από το επόμενο παιχνίδι». 

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΚυριακή, 29 Ιανουάριος 2017 19:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep