«Χωρίς συγκέντρωση...»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης ρωτήθηκε για την έλλειψη βάθους στον Πανσερραϊκό και ο ίδιος προανήγγειλε ενίσχυση.

Παράπονα από τη συγκέντρωση που δεν είχαν οι ποδοσφαιριστές του στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα εξέφρασε ο Παναγιώτης Διλμπέρης. Όπως είπε ο προπονητής του Πανσερραϊκού, η ομάδα του δεν δικαιούταν κάτι παραπάνω. Αναλυτικά ανέφερε:

«Έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς. Μπήκαμε καλά, ελέγξαμε τον ρυθμό, είχαμε καλό passing game και στο πρώτο μισάωρο τρεις, τέσσερις ευκαιρίες με πλαγιοκοπήσεις και καλή κυκλοφορία. Δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε και μετά ήρθε μία πολύ καλή ευκαιρία από τον Αγροτικό Αστέρα, που άρχιζε να ισορροπεί. Μπορώ να πω ότι το γκολ ήρθε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, γιατί ήμασταν ελαφρώς καλύτεροι.

Αυτό που είχα πει και στα παιδιά είναι ότι το γήπεδο έχει μια ιδιαιτερότητα και θέλει μεγάλη συγκέντρωση και καθαρό μυαλό. Από εμάς λείπει στο πρώτο 30λεπτο και χάναμε κόντρες και μονομαχίες. Ρισκάραμε, παίξαμε 4-4-2 με διάφορες μορφές όσον αφορά σε αλλαγές θέσεων. Δημιουργήσαμε, όμως μόνο μία ευκαιρία και βάσει αυτού δεν πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Ήρθε και το δεύτερο γκολ από μία φάση που έλειπε πολύ η συγκέντρωση. Μπράβο στον κόουτς για την πορεία και γι' αυτά που βλέπω στο γήπεδο. Εμείς έχουμε ματς σε τρεις μέρες και πρέπει να ανασυνταχθούμε».

Για τον στόχο του Πανσερραϊκού:

«Να κρατηθούμε ψηλά. Δεν είναι αυτοσκοπός να κυνηγήσουμε την 1η ή τη 2η θέση. Θέλουμε για την ομάδα και τους εαυτούς μας να είμαστε ψηλά. Είμαι προβληματισμένος από το γεγονός ότι ενώ το είχαμε επισημάνει πάρα πολύ, η συγκέντρωση χάθηκε. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο σε αυτό τον τομέα. Εκεί είναι η αδυναμία μας».

Για την έλλειψη βάθους στον πάγκο:

«Αυτό είναι γεγονός και ευελπιστώ με τα παιδιά που είμαστρ μαζί συν τις προσθήκες να αποκτήσουμε και βάθος και περισσότερη ποιότητα σε κάποιες θέσεις. Αυτά, όμως από την Πέμπτη και μετά».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΔευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 20:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep