«Ευλογία Θεού»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης χαρακτήρισε ευλογία Θεού τα τρία γκολ σε 10 λεπτά.

Διαφήμιση για το ποδόσφαιρο ήταν το ματς Πανσερραϊκός - Παναιγιάλειος σύμφωνα με τον Παναγιώτη Διλμπέρη. Ο προπονητής του Πανσερραϊκού είπε μετά την επικράτηση (4-2) των «λιονταριών»: «Αυτό το ματς ήταν μια διαφήμιση για το ποδόσφαιρο και πόσω μάλλον όταν αυτή η κατηγορία έχει ανάγκη προβολής. Νομίζω ότι τέτοια παιχνίδια προς αυτή την κατεύθυνση βοηθούν.

Μέχρι το σημείο που δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, ο Παναιγιάλειος ήταν καλύτερος από εμάς, είχε καλύτερη κυκλοφορία, ήταν πιο συμπαγής, είχε κερδίσει όλες τις μονομαχίες, με αποτέλεσμα εμείς έχοντας νευρικότητα στο παιχνίδι μας να μην μπορούμε να βγάλουμε όλα αυτά που δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα.

Τα παιδιά που μπήκαν στο ματς, έδωσαν άλλον αέρα στην ομάδα, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, αλλά και στη δημιουργία του αγώνα και έτσι ήρθε μια νίκη η οποία μόνο με ευλογία Θεού μπορούσε να έρθει όταν μέσα σε δέκα λεπτά πετυχαίνεις τρία τέρματα. Την αξίζουν αυτά τα παιδιά, γιατί κάνουν μια τεράστια προσπάθεια και όποιος από την αρχή μιλούσε για μια εύκολη νίκη ήταν πολύ γελασμένος. Η πιο μεγάλη ανάγκη, όμως είναι να γεμίσει αυτό το γήπεδο με κόσμο, δεν έχει άλλη δύναμη ο Πανσερραϊκός πέρα από τον κόσμο του».

Για το προσεχές ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο είπε:

Από τη μία είναι ο θεσμός του Κυπέλλου που δεν κάναμε νίκη και δεν θα ήθελα να βγει η ομάδα από τον όμιλο χωρίς έστω ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Από την άλλη πολλά παιδιά είναι πολύ φορτωμένα με παιχνίδια και αναγκαστικά πρέπει να γίνει ένα ροτέισον, γιατί ο βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Πηγή: serressport.gr

Last modified onΚυριακή, 11 Δεκέμβριος 2016 20:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep