«Γι' αυτό είναι αρχηγός»

Ο Πανσερραϊκός αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γιώργου Σιάκκα μετά την ήττα (2-1) από τον ΑΟ Χανιά.

Τα κομμάτια του μαζεύει ο Πανσερραϊκός έπειτα από την ήττα (2-1) από τον ΑΟ Χανιά. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε τον πόντο κόντρα στους Κρητικούς, με τον αρχηγό, Γιώργο Σιάκκα να ζητά συγγνώμη και την ΠΑΕ να χαρακτηρίζει μαγική εικόνα το αποτέλεσμα. Όπως ανέφερε στο Facebook:

«Είναι κάποια παιχνίδια που όλα πάνε στραβά...γκολ από προσωπικό λάθος...γκολ από απίστευτη καραμπόλα...χαμένο πέναλτι. Βλέπεις το ματς...κοιτάς μετά και το σκορ και λες πως έγινε αυτό? #ο_αρχηγός_βγήκε_και_πήρε_την_ευθύνη #γιαυτο_ειναι_αρχηγός #cojones».

Ο Σιάκκας είπε μετά το τέλος το αγώνα:

«Εγώ ο ίδιος ζήτησα να έρθω στη συνέντευξη τύπου για να ζητήσω συγγνώμη και από τον προπονητή μου και από τους συμπαίκτες μου και από τον κόσμο του Πανσερραϊκού, γιατί όταν είσαι αρχηγός σε αυτήν την ομάδα και ειδικά πολλά χρόνια οφείλεις όταν κάνεις λάθος δημόσια να βγαίνεις και να ζητάς συγγνώμη. Έκανα ένα λάθος στο πρώτο γκολ, μετά τα παιδιά λειτουργούσαν με πίεση όπως κι εγώ. Ήταν δύσκολο όλο αυτό να το διαχειριστούμε, ήρθε ένα γκολ από τύχη, από κόντρα, έγιναν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

Παρόλα αυτά οι συμπαίκτες μου προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο να βγάλουν ένα άλλο πρόσωπο στο παιχνίδι, καταφέραμε να μειώσουμε αλλά μέχρι εκεί. Δεν θέλαμε μια τέτοια ήττα ειδικά τώρα που προσπαθούμε να «χτίσουμε» κάποια πράγματα, να φέρουμε κόσμο στο γήπεδο και να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Ελπίζω αυτό να μην μας κρατήσει πίσω. Έχουμε ένα παιχνίδι για το Κύπελλο με τον Λεβαδειακό που θα πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση και να ξαναγυρίσουμε στο πρωτάθλημα που ελπίζω να μην έχει άλλη διακοπή για να υπάρχει ένας καλός ρυθμός».

Last modified onΔευτέρα, 28 Νοέμβριος 2016 10:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep