Σαψάλωμα και με ΑΟΧ (video)

Χωρίς Τάντιτς και Τσιμίκα κόντρα στον ΑΟΧ ο Πανσερραϊκός

Έτοιμοι για να υποδεχτούν τον ΑΟ Χανιά είναι στον Πανσερραϊκό την Κυριακή (27/11, 15:00) και η ΠΑΕ δημιούργησε ένα νέο προωθητικό βίντεο για τον αγώνα, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα.

Στα αγωνιστικά, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «λιονταριών», με τον Παναγιώτη Διλμπέρη να αφήνει εκτός αποστολής τον ανέτοιμο Τσιμίκα, αλλά και τον Τάντιτς, που ταλαιπωρείται ακόμα από το σπασμένο δάχτυλο στο χέρι του. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Ντουπρέ, Κτιστόπουλος, Τσομαχασβίλι, Παναγιωτίδης.

Οι «εκλεκτοί για το ματς με τον ΑΟΧ είναι: Μέλκας, Καψάλης, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Στέβιτς, Σιάκκας, Ρούτσης, Κάκκο, Τσούτσης, Χατζηδημητρίου, Μαφουτά, Κασίμης, Τσελεπίδης, Παπατζίκος, Τσουβαλτσίδης, Ανδρέου, Φούσου και Κανούλας.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, στο γήπεδο θα βρεθούν για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και 600 πρόσφυγες για να νιώσουν σαν το σπίτι τους.

Η ανάρτηση στο facebook αναφέρει:

Σαψάλωμα the Sequel με πρόμο βίντεο για το παιχνίδι με τα Χανιά! Ένα ξεχωριστό παιχνίδι καθώς θα φιλοξενήσουμε στο σπίτι μας τους 600 πρόσφυγες της πόλης μας για να νιώσουν ότι ΕΔΩ είναι και δικό τους σπίτι!
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το afastream.com...α και ξεχάστε τις ξύλινες περιγραφές που ξέρατε! #Στο_τέλος_του_βίντεο_είναι_και_η_αυριανή_αποστολή_της_ομάδας #τι_κόλπα_κάνω_για_να_δείτε_το_βίντεο #Πανσερραϊκός #Χανιά #promo #afastream #refugees #Λάκκος_των_Λεόντων #Σαψαλωμένη_περιγραφή_για_σαψαλωμένους_φιλάθλους #Admin_Productions

Media

Last modified onΣάββατο, 26 Νοέμβριος 2016 13:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep