Διαφορά ποιότητας

Ο Πανσερραϊκός το πάλεψε κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά ηττήθηκε 3-0 στις Σέρρες.

Ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε το Σάββατο (19/11) στις Σέρρες ο Πανσερραϊκός. Τα «λιοντάρια» υποδέχτηκαν τον ΠΑΟΚ και παρά την ήττα με 3-0 το πάλεψαν και είχαν ευκαιρίες για να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Κάκκο. Ειδικά στο πρώτο μισάωρο οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν, με τους φιλοξενούμενους εν τέλει να φτάνουν στην επικράτηση, δείχνοντας διαφορά ποιότητας. Για τους Σερραίους, πάντως, η αναμέτρηση αυτή ήταν μία πολύ δυνατή προπόνηση ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Τα «λιοντάρια» είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα στο 15' με τον δανεικό από τον «Δικέφαλο του Βορρά», Κάκκο, ο οποίος έπειτα από σέντρα του Ιωαννίδη με σουτ από τη γωνία της μικρής περιοχής ανάγκασε τον Μπρκιτς να διώξει με τα πόδια. Στο 3' είχε προηγηθεί απομάκρυνση του Τζαβέλλα σε πλασέ του Μαφουτά. Οι φιλοξενούμενοι ευκαιρία δεν έκαναν στο πρώτο μισάωρο, όμως στο 33' πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Μάτος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Πέλκας από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Μέλκα.

Αν και φιλικό, πάντως, το ματς, τα νεύρα ήταν πολλά. Μάλιστα στο φινάλε του πρώτου 45λεπτου ο διαιτητής έδειξε τέσσερις κίτρινες κάρτες σε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

To 0-2 για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 55' από τον Περέιρα που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς. Ο Αργεντινός με ωραία ενέργεια ελίχθηκε και με αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας του Μέλκα. Ο Πανσερραϊκός απάντησε με ευκαιρία στο 60' και άστοχο σουτ του Μαφουτά, ενώ στο 70' ήρθε και τρίτο γκολ από τους Θεσσαλονικείς. Αυτή τη φορά ήταν ο Κίτσιου που σέντραρε και ο Τιάμ με προβολή βρήκε δίχτυα για το 0-3. Δέκα λεπτά πριν το φινάλε ο Μπρκιτς έσωσε την εστία του σε σουτ του Μαφουτά

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Μέλκα (70' Ντουπρέ), Τσελεπίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης (65' Παπατζίκος), Κάκκο (70' Τάντιτς), Ιωαννίδης, Σιάκκας, Τσούτσης (55' Τσομαχασβίλι), Φουσού (46' Παναγιωτίδης), Χατζηδημητρίου (70' Κτιστόπουλος), Μαφουτά.

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Τζαβέλλας (59' Μαλεζάς), Βαρέλα (59' Πούγγουρας), Μάτος (59' Κοροβέσης), Κάνιας (46' Σάκχοφ), Τσίμιροτ (59' Χαρίσης), Πέλκας (46' Μπίσεσβαρ), Ροντρίγκεζ (59' Τιάμ), Κάμπος (59' Μυστακίδης), Γιαννούλης (59' Κίτσιου) Κουλούρης (46' Περέιρα),

Διαιτητής: Τζουμαλάκης (Σερρών)
Βοηθοί: Κωτούλας, Καμούρης (Σερρών)

Last modified onΣάββατο, 19 Νοέμβριος 2016 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep