«Αδικήσαμε τον εαυτό μας»

Οι χαμένες ευκαιρίες του Πανσερραϊκού στοίχισαν στο φιλικό με τον ΑΟΤ

Στην απώλεια πολλών ευκαιριών στάθηκε ο Παναγιώτης Διλμπέρης, σε δηλώσεις του μετά τη φιλική ήττα του Πανσερραϊκού από τα Τρίκαλα. Τα «λιοντάρια» βρήκαν ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησαν αρκετές φάσεις, αλλά πέτυχαν μόλις ένα γκολ. Ο τεχνικός των Σερραίων διέκρινε αδυναμίες και στην άμυνα και σε αυτούς τους τομείς θα δουλέψει ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

«Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουμε να αδικούμε τον εαυτό μας. Στο πρώτο ημίχρονο μας έλειπε πολύ ο αγωνιστικός ρυθμός, ήμασταν δηλαδή έναν χρόνο πίσω από αυτό που θέλω να παίζουμε, είχαμε αργές πάσες και αργές σκέψεις. Στο δεύτερο μέρος άλλαξαν τα πράγματα. Είχαμε αγωνιστικό ρυθμό, μέτρησα περίπου 12 τελικές προσπάθειες, αλλά δυστυχώς μόνο ένα γκολ και ο αντίπαλος με δύο τελικές προσπάθειες κατάφερε να σκοράρει δύο φορές. Αυτά νομίζω ότι πρέπει να μας προβληματίσουν και όσον αφορά την τελική προσπάθεια, θέλει μεγαλύτερη συγκέντρωση και περισσότερη πίστη, για να μπορούμε να τελειώνουμε με γκολ τις ευκαιρίες.

Θα πρέπει να δουλέψουμε και στην άμυνα, γιατί τα δύο γκολ που δεχτήκαμε θεωρώ ότι ήταν στην ίδια περίπτωση, όπως και στο ματς με τον Νέστο Χρυσούπολης, και αυτό είναι που με προβληματίζει. Δηλαδή η άμυνά μας ήταν ψηλά και τα δεχτήκαμε στην πλάτη μας. Οσον αφορά την επιθετική μας λειτουργία, πιστεύω ότι έχουμε θέμα στο να μεταφέρουμε την μπάλα στην περιοχή, ενώ βγαίναμε σωστά από τα άκρα, οι σέντρες μας ήταν άστοχες», ανέφερε ο Διλμπέρης.

Πηγή: serressport.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep