Πάνω από δέκα μεταγραφές

Ξεκινά η οργάνωση του αγωνιστικού τμήματος του Πανσερραϊκού για τη νέα περίοδο μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων και την ανάληψη της διοίκησης από τον Χρήστο Κοράκη. Ξεκινά η οργάνωση του αγωνιστικού τμήματος του Πανσερραϊκού για τη νέα περίοδο μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων και την ανάληψη της διοίκησης από τον Χρήστο Κοράκη.

Στον Πανσερραϊκό ξεκινά το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Χρήστο Κοράκη.

Τα τυπικά της συμφωνίας για την επόμενη ημέρα του Πανσερραϊκού οριστικοποιήθηκαν και πλέον ο Χρήστος Κοράκης αναλαμβάνει την «χρηματοδότηση» της ομάδας για τη νέα σεζόν, μαζί φυσικά και με τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις για την ομάδα. Οι ενέργειες για την οργάνωση της ομάδας έχουν αρχίσει ήδη σε θεωρητικό επίπεδο και με την ενεργοποίηση της συμφωνίας θα προχωρήσουν σε ανακοινώσεις.

Συζητήσεις με προπονητές έχουν ήδη γίνει, ενώ στον αγωνιστικό τομέα κρίνεται πως θα ανανεωθούν τα συμβόλαια πάνω από δέκα με δώδεκα ποδοσφαιριστών. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να αποκτηθούν παραπάνω από δέκα ποδοσφαιριστές για να συμπληρωθεί το ρόστερ, ενώ παραδοσιακά θα υπάρξει και προώθηση ταλέντων από την ομάδα Νέων που έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια πολλούς παίκτες.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep