«Ευχάριστη η επιστροφή Ντα Κόστα»

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Νικηφόρος Κάκογλου, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Φιλίπε Ντα Κόστα.

Στην επάνοδο του Φιλίπε Ντα Κόστα στη δράση στάθηκε μετά την ήττα από τη Λαμία ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Νικηφόρος Κάκογλου. Όπως υποστήριξε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το σημερινό για εμάς. Ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα αντίπαλο που προέρχεται από ανεπιτυχή αποτελέσματα και αυτό ήταν ένα παραπάνω κίνητρο για εμάς. Ο δικός μας στόχος της παραμονής θεωρώ πως έχει επιτευχθεί, θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να πάρουμε ό,τι δυνατόν περισσότερο σε πράγματα. Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου μας αφήνει ικανοποιημένους όσον αφορά την αμυντική συμπεριφορά, γιατί ενώ δώσαμε το δικαίωμα στην Λαμία να κρατήσει την μπάλα, δεν μας δημιούργησε ουσιαστικές ευκαιρίες. Eίχαμε ευκαιρίες προς το τέρμα τις οποίες δεν είχαμε την τύχη να τελειώσουμε σωστά την φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Είναι μία περίοδος δύσκολη για την ομάδα μας, γιατί έχουμε πολλούς τραυματισμούς, είναι φορτωμένα τα παιχνίδια, παίξαμε το Σάββατο με ταξίδι και είναι λογικό να υπάρχει κούραση. Επίσης προσθέτουμε κάποια καινούργια πράγματα που θέλω να δουλέψουμε με τα παιδιά, συνεχίζουμε την δουλειά. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια και πρέπει να δουλέψουμε. Θέλει υπομονή, επιμονή και πίστη. Αυτό που είπα στα παιδιά είναι πως πρέπει να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς και στις ικανότητες τους. Είχαμε και ένα ευχάριστο, τη επιστροφή του Φελίπε. Του εύχομαι να είναι υγιής και να συνεχίσει να παρουσιάζει την θετική εικόνα στο γήπεδο. Ήταν ευχάριστη για εμάς αυτή η επιστροφή, θα μας δώσει περισσότερες λύσεις αυτή η επιστροφή. Να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα, Καλές Γιορτές, Καλή Ανάσταση. Πιστεύω ότι ο «Γολογοθάς» μας με τα παιχνίδια να έχει θετικό πρόσημο στο τέλος. Να ευχηθώ καλή συνέχεια και στον κόουτς και στην Λαμία».

Ο Πορτογάλος Ντα Κόστα, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Θα ήθελα να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σπανό για τα ωραία λόγια και για τον προπονητή μας. Σήμερα ήταν μία μέρα που την περίμενα εδώ και 7 μήνες, ήταν αρκετός καιρός για ένα ποδοσφαιριστή που θέλει να αγωνιστεί και δεν μπορεί. Θεωρώ πως η ομάδα έχει μία καλή ομάδα, ένα καλό σύνολο, πολύ καλό προπονητή και αξίζει να είναι παραπάνω στην βαθμολογία. Θέλω να σας ευχηθώ καλή συνέχεια. Ήταν ένα δύσκολο ματς το σημερινό, δεν δείξαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Παίζει ρόλο η κούραση, ο κόουτς, σημαντικοί παίκτες δεν παίξανε, αλλά τώρα έχουμε χρόνο για να μπουν στην ομάδα καινούργιες ιδέες που θέλει να εφαρμόσει ο προπονητής και πιστεύω θα βελτιωθούμε. Κρίμα για την ήττα. Συνεχίζουμε, έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους βαθμούς που αξίζουμε».

Last modified onΤρίτη, 26 Απρίλιος 2016 19:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep