Κλήση σε Τριανταφυλλάκο!

Πηγή φωτό: panserraikara.gr Πηγή φωτό: panserraikara.gr

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή για... ευχετήριο μήνυμα μετά από γκολ.

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή κλήθηκε για την Πέμπτη (14/04) ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος. Ο ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού είχε σκοράρει στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό και ακολούθως φόρεσε μία μπλούζα που έγραφε: «Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας. Ρούτσης - Στεργιανός», ευχόμενος έτσι στους δύο συμπαίκτες του. Σύμφωνα, λοιπόν, με το κατηγορητήριο, καλείται γιατί δεν τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή.

Συγκεκριμένα, το άρθρο 10 παρ. 6στ. του Πειθαρχικού Κώδικα αναφέρει:
«Η χρήση οπτικών μέσων (π.χ. βίντεο, φωτογραφίες), ως αποδεικτικού υλικού, επιτρέπεται, αυτεπαγγέλτως ή κατόπιν καταγγελίας από οποιαδήποτε ΠΑΕ της ίδιας κατηγορίας, αποκλειστικά και μόνο στις εξής περιπτώσεις: α) διαπίστωση λανθασμένης αναγραφής υπαίτιου ποδοσφαιριστή (ταυτότητας προσώπου παραβάτη), β) παράβαση η οποία διεπράχθη και δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή διότι διέλαθε της προσοχής του διαιτητή. Στις περιπτώσεις αυτές είναι υποχρεωτική η κλήση σε απολογία».

Η κλήση:
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 14/4/2016 και ώρα 10:30:

Τον ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟ ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1,2,3, 4,5, 6, 10 παρ. 1 περ. α΄ΙΙΙ, 2β, 6στ΄. του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, Κανόνα 4 των Κανόνων Παιχνιδιού 2015-2017, σε συνδ. Με Απόφαση 1 του Διεθνούς Ποδοσφαιρικού Συμβουλίου, 13 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 και και 15 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Επαγγελματικών Ομάδων (αγώνας της 3-4-2016 με ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ)».

Last modified onΤρίτη, 12 Απρίλιος 2016 16:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep