Ραντεβού με τους Γερμανούς

Στις 22 Απριλίου το ραντεβού των ανθρώπων του Πανσερραϊκού με τη γερμανική εταιρεία Hanseatisches Fussball Kontor.

Επέστρεψε στη βάση του ο Πανσερραϊκός μετά το σημαντικό τρίποντο στην έδρα της Ζακύνθου. Οι Σερραίοι επικράτησαν με 2-1, αν και στο τέλος θα μπορούσαν να την... πατήσουν, αφού ο Ζαϊρί έχασε πέναλτι. Με μεγαλύτερη ηρεμία πλέον ο Πάουλο Κάμπος και οι ποδοσφαιριστές του θα προετοιμαστούν για την επόμενη αναμέτρηση, με τον ΑΟΧ στην έδρα τους.

Ο τερματοφύλακας Μέλκας παραμένει εκτός με κάταγμα στο δάχτυλο, ενώ υπενθυμίζεται ότι είχε μπει, έστω τυπικά, στην αποστολή για το ματς στο νησί του Ιονίου. Και με τα Χανιά κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Καστανιώτης (έκανε ντεμπούτο με τη Ζάκυνθο), αφού ο Ανδρούτσος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του. Πρόβλημα έχει προκύψει με τον Σιάκκα, η κατάσταση του οποίου θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη (12/4), μια και τη Δευτέρα (10/4) δόθηκε ρεπό.

Σε διοικητικό επίπεδο, οι επαφές με τη γερμανική εταιρεία Hanseatisches Fussball Kontor προχωρούν. Το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου και όχι στις 12/4, όπως είχε διαρρεύσει.

Last modified onΔευτέρα, 11 Απρίλιος 2016 16:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep