«Θα πάμε μέχρι τέλους»

Θα συνεχίσει χωρίς προβλήματα η χρονιά στον Πανσερραϊκό, όπως τόνισε ο Λευτέρης Ανδρέου.

Καθησυχαστικός για το μέλλον του Πανσερραϊκού εμφανίστηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Λευτέρης Ανδρέου, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Μέτροσπορ». Ο παράγοντας των Σερραίων επισήμανε πως η ομάδα θα συνεχίσει κανονικά μέχρι τέλους, παρά τις διοικητικές αναταράξεις μετά την ισοπαλία με τον Πανελευσινιακό. Επισήμανε πως δεν είναι δυνατόν να αποδοκιμάζονται μέλη της διοίκησης για μια ισοπαλία, ενώ προανήγγειλε πως θα καλυφθούν άμεσα τα κενά των Παναγιώτη Χαλκίδη και Δημήτρη Καμήλαλη στο συμβούλιο του Πανσερραϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέου:

Για τις παραιτήσεις των Χαλκίδη και Καμήλαλη: «Παραιτήθηκαν δυο μέλη από το διοικητικό συμβούλιο. Ο καθένας αποχώρησε για τους δικούς του λόγους. Είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσει η ομάδα, με νέα σύνθεση. Ακουσε διάφορα ο Παναγιώτης (σ.σ. Χαλκίδης) και ο καθένας είναι πώς το αντέχει. Ο Παναγιώτης θίχτηκε. Συνεχίζουμε κανονικά. Αυτά συμβαίνουν στις εταιρίες, πόσω μάλλον στις ΠΑΕ. Υπάρχουν τέτοιες εξελίξεις. Η ζωή συνεχίζεται. Τι να κάνουμε; Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η ισοπαλία του Πανσερραϊκού με την Ελευσίνα; Θα πάμε μέχρι τέλους. Εχουμε το μυαλό μας στο επόμενο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο».

Για την αντίδραση του κόσμου: «Ο κόσμος πολύ εύκολα σε αποθεώνει και πολύ εύκολα σε ‘σταυρώνει’. Τα προηγούμενα δυο χρόνια, ο Παναγιώτης Χαλκίδης πήρε την ομάδα και την έφερε εδώ που είναι. Είναι άδικο να τον συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο. Εκανε ότι καλύτερο μπορούσε. Αποψη μου, είναι πώς ο κόσμος τον αδικεί».

Για τις δικές του προθέσεις: «Αμεσα θα γίνουν αλλαγές στη διοίκηση. Θα δρομολογηθούν εξελίξεις. Προσωπικά, θα είμαι κοντά στην ομάδα μέχρι το τέλος», ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν αναλάβει ο ίδιος τη θέση του προέδρου.

Για τη συνέχεια τόνισε: «Ο Πανσερραϊκός δεν έγινε ξαφνικά Μπαρτσελόνα. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω τις αποδοκιμασίες. Και η… Ελευσίνα έπαιζε την παραμονή της. Απαγορεύεται ο φιλοξενούμενος να διεκδικήσει κάτι πέρα από την ήττα; Κι εμείς απογοητευόμαστε, κι εμείς πονάμε. Ο κόσμος θέλει τα πάντα, αλλά και ο αντίπαλος παίζει για τη νίκη. Το προσπερνάμε. Αλλωστε, όταν είσαι Πανσερραϊκός, όταν είσαι σε μία ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία, ο κόσμος έχει υψηλές απαιτήσεις και γι’ αυτό υπερβάλλει στην κριτική του και ορισμένες φορές είναι άδικος. Πρέπει να απολογούμαστε για την ισοπαλία; Δεν θέλουμε να παίζουν τα νέα παιδιά; Κι εμείς θέλουμε να έχουμε αποτελέσματα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Εχουμε πλέον στο μυαλό μας το ματς με τη Ζάκυνθο».


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep