ΔΣ στον Πανσερραϊκό

Κάλεσμα του Πάουλο Κάμπος στους οπαδούς του Πανσερραϊκού.

Συμβούλιο είχε το απόγευμα της Τρίτης (22/03) η διοίκηση του Πανσερραϊκού. Ωστόσο, κάποια απόφαση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews, δεν πάρθηκε σχετικά με τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου, Λευτέρη Ανδρέου. Όπως τόνιζαν τα στελέχη των «λιονταριών», οι στόχοι σαφώς και θα είναι πρωταγωνιστικοί την επόμενη σεζόν, ενώ για το ενδεχόμενο αποδεσμεύσεων υποστήριξαν ότι ο σχεδιασμός θα ξεκινήσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Την Τρίτη (22/03) δόθηκε ρεπό από τον Πάουλο Κάμπος και την Τετάρτη (23/03) θα γίνει οικογενειακό διπλό με την ομάδα Νέων. Ο Βραζιλιάνος προπονητής με ανάρτησή του στο facebook αναφέρθηκε στην ήττα (1-0) από την Αναγέννηση Καρδίτσας και ζήτησε τη στήριξη των οπαδών στο προσεχές παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα. Όπως έγραψε:

«Η πρώτη ήττα μετά από 8 αγωνιστικές δεν θα αφαιρέσει από την ομάδα την αυτοπεποίθηση για τα επόμενα ματς. Το ματς ήταν πολύ αμφίρροπο, απέναντι στην καλή ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας. Αλλά, δυστυχώς, ένα γκολ από πέναλτι στο 46ο λεπτό του ματς, άλλαξε όλο το σχεδιασμό. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός έκλεισε την αντίπαλη ομάδα, αλλά το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε.

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού αξίζουν συγχαρητήρια για τη δύναμη και τη θέληση που έδειξαν στα 90 λεπτά του ματς. Πάμε για το επόμενο ματς στις Σέρρες, όπου αντιμετωπίζουμε τη δυνατή ομάδα των Τρικάλων. Καλή τύχη στον Πανσερραϊκό, ελπίζουμε όλοι οι φίλαθλοι να είναι παρόντες στο γήπεδο».

Last modified onΤρίτη, 22 Μάρτιος 2016 23:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep