«Ακολούθησαν τις εντολές»

Ο Νικηφόρος Κάκογλου σημείωσε ότι οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού ακολούθησαν πιστά το πλάνο.

Στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Αγροτικού Αστέρα στάθηκε ο Νικηφόρος Κάκογλου. Ο συνεργάτης του Πάουλο Κάμπος στον πάγκο του Πανσερραϊκού ανέφερε μετά το 0-0 με τους «πράσινους»:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό και δύσκολο αντίπαλο που ήθελε οπωσδήποτε το τρίποντο. Το γήπεδο λόγω της βροχής δεν βοήθησε τις δύο ομάδες να βγάλουν τα στοιχεία που ήθελαν στο παιχνίδι τους. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος είχε την πρωτοβουλία και εμείς στο δεύτερο βελτιωθήκαμε με κάποιες τακτικές αλλαγές και κάποια παιδιά που μπήκαν. Αλλάξαμε την εικόνα μας και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για γκολ.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εικόνα που έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ακολούθησαν πιστά τις εντολές στο ημίχρονο. Συγχαρητήρια και στους οπαδούς μας. Τους θέλουμε κοντά μας και στον αγώνα με την Καλλιθέα».

Ο Αργύρης Μπαρέττας είπε:
«Είναι ένας πολύ σημαντικός πόντος που μας βοήθησε να διευρύνουμε το αήττητο. Ξέραμε ότι το κακό γήπεδο δεν θα βοηθούσε τον τρόπο με τον οποίο θέλαμε να παίξουμε. Σταθήκαμε καλά και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Κυριάρχησε το πάθος και η δύναμη. Κρατάμε τον βαθμό για τη δύσκολη συνέχεια».

Απόδοση: flnews

Last modified onΚυριακή, 21 Φεβρουάριος 2016 18:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep