«Διορθώσαμε τα λάθη που έγιναν»

Ο καλοκαιρινός σχεδιασμός του Πανσερραϊκού δεν είχε επιτυχία, όπως παραδέχτηκε ο Παναγιώτης Χαλκίδης.

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού μίλησε στο Metropolis 95,5 για τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι στην ομάδα, αλλά και στην προσπάθεια να διορθωθούν, με τον Πάουλο Κάμπος. Ως στόχο φέτος έθεσε την άνετη παραμονή, ενώ ο Χαλκίδης εξέφρασε το παράπονό του για την κριτική που δέχεται από τους Σερραίους φιλάθλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Χαλκίδη:

«Σαν διοίκηση δεν παρατήσαμε την ομάδα. Ενώ η ομάδα ήταν σε μια αγωνιστική κατάσταση που δεν περίμενε κανείς μας, ενισχύσαμε την ομάδα τον Δεκέμβριο και πήραμε έναν αξιόλογο προπονητή. Θα τον κρίνουμε στη διάρκεια. Σκαμπάζει από ποδόσφαιρο και είναι άνθρωπος της δουλειάς. Με το ρόστερ που αποκτήσαμε το καλοκαίρι, ο πιο απαισιόδοξος θα έλεγε ότι θα είμαστε μέσα στην επτάδα – οκτάδα και ο πιο αισιόδοξος ότι θα είμαστε μέσα στην τετράδα. Ποδόσφαιρο είναι, κάποια πράγματα δεν μας βγήκαν. Φέτος πρέπει να σώσουμε την παρτίδα και του χρόνου να βάλουμε τις βάσεις. Γεροί να είμαστε για να προχωρήσουμε.

Να εκφράσω ένα παράπονο για όλους τους φίλους του Πανσερραϊκού. Στο ποδόσφαιρο αποκτάς δέκα φίλους καινούριους και χάνεις εκατό παλιούς. Αυτό είναι το δύσκολο που βιώνουμε αυτή τη στιγμή. Κατηγορηθήκαμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε αυτά που θέλαμε. Όταν είσαι σε μια ιστορική ομάδα, ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα λάθη που έχουν γίνει. Είμαστε σε καλό δρόμο. Έφυγαν δύο ομάδες και έχει γίνει πιο εύκολο το έργο της παραμονής. Θα παλέψουμε να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση μπορούμε».

Last modified onΤετάρτη, 17 Φεβρουάριος 2016 19:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep