«Νέα ομάδα, διαφορετική φιλοσοφία»

Ο Νικηφόρος Κάκογλου ζήτησε ακόμα μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους οπαδούς του Πανσερραϊκού.

Μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στον Κισσαμικό ο συνεργάτης του Πάουλο Κάμπος στον πάγκο του Πανσερραϊκού, Νικηφόρος Κάκογλου δήλωσε:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που γνωρίζαμε ότι σαν αμυντική συμπεριφορά είχε την τρίτη καλύτερα άμυνα δεχόμενη μόνο 11 γκολ ως τώρα. Είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί είμαστε μία καινούργια ομάδα. Είμαστε μία καινούργια ομάδα με διαφορετική φιλοσοφία με αρκετούς νέους παίκτες που έχουν αλλάξει σχετικά την εικόνα μας. Χαιρόμαστε για αυτή τη νίκη δεν τελειώνει όμως το πρωτάθλημα εδώ, έχουμε δύσκολη συνέχεια θέλουμε το συντομότερο δυνατόν να βγούμε σε υψηλότερη θέση.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας γα την τακτική που ακολούθησαν, η οποία μας βγήκε σε κάποια σημεία στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήταν κοντά μας σήμερα και μας βοήθησε. Τον θέλουμε κοντά μας ακόμα περισσότερο. Θεωρώ ότι με νίκες και με σωστό ποδόσφαιρο θα τον φέρουμε ξανά κοντά μας και θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Η ομάδα που αντιμετωπίσαμε ήταν καλοδουλεμένη. Θεωρώ τη νίκη πολύ σημαντική κόντρα σε ένα σύνολο πολύ δουλεμένο στο αμυντικό και το επιθετικό κομμάτι Συνεχίζουμε για την δύσκολη συνέχεια».

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος είπε:
«Πριν μιλήσω για το παιχνίδι θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι για την ομάδα μου. Εγώ βρίσκομαι εδώ πέρα γύρω στις δύο εβδομάδες. Αυτό που έχω αντικρίσει είναι μία ομάδα με πάρα πολύ καλό και ποιοτικό ρόστερ και το κλίμα είναι ένα από τα καλύτερα που έχω βρει ποτέ μπροστά μου. Δεν ξέρω, γιατί βρίσκεται η ομάδα σε αυτή τη θέση. Το μόνο που ξέρω είναι πως θα αλλάξει και πιστεύω πως θα αλλάξει πολύ γρήγορα.

Από την αρχή μπήκαμε ζητώντας τους τρείς βαθμούς, ξέραμε τι θέλαμε, δείξαμε χαρακτήρα. Με το νέο σύστημα η ομάδα θα πηγαίνει καλύτερα, γιατί σίγουρα θέλει πολλή δουλειά. Από εκεί και πέρα ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας».

Last modified onΚυριακή, 14 Φεβρουάριος 2016 18:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep