«Μια ζωή Πανσερραϊκός»

Ο Τάκης Ηλιάδης παρουσίασε την αυτοβιογραφία του.

Τα ένδοξα χρόνια του Πανσερραϊκού στην Α' Εθνική αναπόλησαν άπαντες την Τετάρτη (10/02), οπότε ο παλαίμαχος άσος, Τάκης Ηλιάδης παρουσίασε το βιβλίο - αυτοβιογραφία του. Παλιοί ποδοσφαιριστές παράγοντες και φίλαθλοι έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Μια ζωή Πανσερραϊκός», με τον Ηλιάδη να εξηγεί πώς αποφάσισε να γράχει την αυτοβιογραφία του, αλλά και γιατί επέλεξε να μη φορέσει άλλη φανέλα από αυτή των «λιονταριών».

Ο πρώην παράγοντας του Πανσερραϊκού και πρώην Νομάρχης Σερρών, Κώστας Παπαπαναγιώτου χαρακτήρισε τον Ηλιάδη καλύτερο από τον Δομάζο, ενώ ο πρώην πρόεδρος των παλαιμάχων, Σπύρος Σταυλάς σημείωσε ότι κατά τη γνώμη του οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα ήταν οι Ηλιάδης, Δομάζος και ο Φουλίδης του Πιερικού.

O Νίκος Ιλανίδης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διάβασε απόσπασμα από το βιβλίο και συγκεκριμένα τι έλεγε ο Γιώργος Σιδέρης στους ανθρώπους του Ολυμπιακού «εγώ βάζω τώρα 28-32 γκολ. Αν μου φέρετε τον Ηλιάδη και δεν βάζω 45 γκολ θα κόψω το ποδόσφαιρο...».

Πηγή: ert.gr

Last modified onΠέμπτη, 11 Φεβρουάριος 2016 17:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep