«Όχι» από Ατματσίδη

Ο Παναγιώτης Ατματσίδης αρνήθηκε τη μείωση. Ανακοινώνει Τριανταφυλλάκο ο Πανσερραϊκός.

Ήταν δεδομένο ότι η απόφαση της διοίκησης του Πανσερραϊκού για «ψαλίδι» 40% θα έφερνε αποχωρήσεις. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Ατματσίδης που κάνει πολύ καλή σεζόν και έχει παίξει βασικός σε όλα τα ματς, βρίσκεται κοντά στην έξοδο. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δείχνει αρνητικός στη μείωση, ζήτησε τρεις ημέρες διορία για να το σκεφτεί και το πιθανότερο είναι πως δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο.

Στην ομάδα των Σερρών, βέβαια, επιθυμούν την παραμονή του Ατματσίδη, αλλά αν ο ίδιος βρει πρόταση, τότε οι δύο πλευρές θα λύσουν τη συνεργασία τους. Παράλληλα από το ρόστερ αποχώρησε και ο Δημήτρης Πόποβιτς. Ο νεαρός επιθετικός γυρνά στον ΠΑΟΚ όπου ανήκει και όλα δείχνουν ότι θα παραχωρηθεί στην Αγία Νάπα. Ένας από τους παίκτες, τέλος, που δεν έχουν απαντήσει στην πρόταση των «ερυθρόλευκων» είναι ο Γιώργος Ιωαννίδης.

Ανακοινώνει Τριανταφυλλάκο

Θέμα χρόνου είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, η πρώτη χειμερινή προσθήκη. Ο Πανσερραϊκός έχει συμφωνήσει με τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο και εκτός απροόπτου την Παρασκευή (15/01) θα ανακοινωθεί η απόκτησή του. Ο 24χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία (4 συμμετοχές) και πέρυσι είχε παίξει σε Πανθρακικο (1 συμμετοχή) και Ολυμπιακό Βόλου (17 ματς, 1 γκολ). Ξεκίνησε την καριέρα του στον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών και ακολούθησε ο Άρης.

Last modified onΠαρασκευή, 15 Ιανουάριος 2016 00:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep