Γιορτινό τουρνουά των «μικρών»

Οι Ακαδημίες του Πανσερραϊκού διοργανώνουν τουρνουά και στέλνουν ευχές για τις ημέρες των εορτών

Τα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού διοργανώνουν τουρνουά τις ημέρες των γιορτών με τους αγώνες να παρακολουθεί πλήθος κόσμου. Η σχετική ενημέρωση των ιθυνόντων των «λιονταριών» αναφέρει: «Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό ξεκίνησε το *Τουρνουά Χριστουγέννων* των Ακαδημιών του Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ στις εγκαταστάσεις του στο Πάρκο της Ομόνοιας (πρώην NRG). Χθες πραγματοποιήθηκαν οι κατηγορίες 2007-2008, 2004-2005.

Αθλητές Γονείς, φίλαθλοι παρακολούθησαν τους αγώνες σ ένα περιβάλλον γιορταστικό με τον ενθουσιασμό των μικρών αθλητών που ήθελαν να γνωρίσουν τον Victor μασκότ του EURO 2016 στέλνοντας το μήνυμα ότι θα είναι το όνειρο τους να γίνουν όταν μεγαλώσουν οι ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν στο ανάλογο πρωτάθλημα όταν θα μεγαλώσουν στην Εθνική ομάδα της Ελλάδος. Στις 30/12/15 θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά των κατηγοριών 2005-2006, 2009-2010.

Κλείνοντας η χρονιά οι ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ εύχονται στους συμπολίτες μας *Καλή χρονιά με υγεία και δημιουργία*. Οι μικροί αθλητές υπόσχονται δημιουργική ανάπτυξη στο άθλημα τους έχοντας υποστηρικτή τον ΟΠΑΠ μια και είναι μέλος της Αναπτυξιακής δράσης τους αθλήματος που πραγματοποιεί ο αναλογος φορέας στην πόλη μας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep