Ανακοινώνει προπονητή... Pro

Τον τεχνικό που θα πλαισιώσει τον Παύλο Δημητρίου αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα ο Πανσερραϊκός.

Την 1η Δεκεμβρίου το flnews είχε αναφέρει ότι ο Παύλος Δημητρίου κέρδιζε πόντους για να παραμείνει ως πρώτος προπονητής στον Πανσερραϊκό. Το ενδεχόμενο αυτό είναι πλέον και το επικρατέστερο, βάσει των όσων υποστηρίζουν στελέχη της διοίκησης. Μάλιστα, σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» αναφέρεται ότι ακόμα και τη Δευτέρα (14/12) η ΠΑΕ αναμένεται να ανακοινώσει την πρόσληψη προπονητή, κατόχου διπλώματος UEFA Pro, ο οποίος και θα τον πλαισιώσει.

Σημειώνεται ότι το μέλος του ΔΣ, Δημήτρης Καμήλαλης έγραψε σχετικά στο facebook: «Το ιδωμεν δεν υφίσταται. Ο ΠΑΥΛΟΣ είναι ο νέος προπονητής της ομάδας!!! όχι γιατί έχει θετικά αποτελέσματα και ευκαιριακά είναι στο τιμόνι της ομάδας. Τον στηρίζουμε και τον πιστεύουμε όποια και να είναι τα αποτελέσματα.

Και είμαι σιγουρότατος ότι θα πάει πολύ καλά, εκπέμπει σιγουριά ηρεμία και πάνω από όλα ήθος, στοιχεία που συνάδουν με τις αρχές της διοίκησης. Γι' αυτό μάνατζερ και μεσάζοντες ας αφήσουν τα παιχνίδια τους. Το θέμα προπονητή έκλεισε.για την ομαδα».

Last modified onΔευτέρα, 14 Δεκέμβριος 2015 12:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep