«Κλήρωση στα μέτρα μας»

Ο Πανσερραϊκός έχει την ευκαιρία να διακριθεί στο Κύπελλο σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χρήστος Προβατίδης

Δεν… θορυβήθηκαν στον Πανσερραϊκό από την κλήρωση του Κυπέλλου, που έφερε στο δρόμο τους, τους Αστέρα Τρίπολης, Κισσαμικό και Καλλονή, με τον Χρήστο Προβατίδη να τονίζει πως η ομάδα του έχει ευκαιρία να διακριθεί. Βέβαια ο 22χρονος μεσοεπιθετικός των «λιονταριών» τόνισε πως θα επιθυμούσε πιο «εμπορικούς» αντιπάλους χωρίς ωστόσο να υποτιμά κανέναν επισημαίνοντας πως καμία κλήρωση δεν είναι εύκολη.

«Θέλαμε πιο… εμπορικούς αντιπάλους, μεγαλύτερες ομάδες, κάτι από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ ή Ηρακλή. Βέβαια και η Τρίπολη παίζει Ευρώπη και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά. Οι άλλοι τρεις θα παλέψουμε για τη δεύτερη θέση, είναι κλήρωση στα μέτρα μας. Έχουμε δυο ματς στις Σέρρες, αρχικά με Κισσαμικό και στο τέλος με Αστέρα, ενώ "κλειδί" είναι η έξοδος με την Καλλονή ενδιάμεσα. Καμία κλήρωση δεν θα ήταν εύκολη και έχουμε ευκαιρία διάκρισης. Το κύπελλο είναι γιορτή, έχει άλλη αίγλη, προβολή και σου δίνει ευκαιρία για ακόμα καλύτερη μεταγραφή» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στην εφημερίδα «ARENA PRESS».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είμαστε μια νέα ομάδα σε σχέση με πέρυσι και η μικρή πίστωση χρόνου σίγουρα θα χρειαστεί. Στα φιλικά θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα, κυρίως σε επίπεδο αποτελεσμάτων, αλλά δεν ανησυχούμε. Έχουμε καλό και ποιοτικό ρόστερ. Στο πρωτάθλημα θα είμαστε έτοιμοι. Με τον Ολυμπιακό Βόλου στην πρεμιέρα, θέλουμε τη νίκη που θα μας δώσει… φτερά και ώθηση. Είναι ματς ανάμεσα σε ιστορικές ομάδες, από τις παραδοσιακές δυνάμεις στη Β΄ Εθνική. Ο κόσμος μας πρέπει να είναι κοντά και να αισιοδοξεί, θα κάνουμε το καλύτερο».

Για τις δικές του βλέψεις υπογράμμισε: «Νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου, ήρθα σε μια από τις πιο νοικοκυρεμένες ομάδες. Έκανα καλή χρονιά στον Καμπανιακό και γυρνάω σε υψηλότερο επίπεδο. Θα δουλέψω, θα έχω υπομονή και θα περιμένω τις ευκαιρίες μου, όποτε το κρίνει ο προπονητής. Ευκαιρίες θα πάρουν όλοι και θέλω να δηλώσω "παρών", σε ένα ρόστερ με πολύ συναγωνισμό στις μεσοεπιθετικές θέσεις που παίζω, όπως βέβαια υπάρχουν λύσεις και στις υπόλοιπες».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep