«Μας συνέβαινε κάτι τρελό»

Η συνέντευξη Τύπου του Αλέκου Βοσνιάδη μετά το 3-0 των Χανίων επί του Πλατανιά.

Ο προπονητής των Χανίων, Αλέκος Βοσνιάδης, δήλωσε μετά το 3-0 επί του Πλατανιά: «Σπουδαία νίκη για την ομάδα μας στο τοπικό ντέρμπι. Φτάσαμε στο ημίχρονο χωρίς να έχει ανοίξει το σκορ. Για ένα δεκάλεπτο μπήκε καλά ο Πλατανιάς, αλλά προηγηθήκαμε με ένα ωραίο γκολ. Μετά την αποβολή του Κόρτσταμ έγειρε η πλάστιγγα στην πλευρά μας. Για να γίνει βέβαια αυτό είχαμε την καλή παρουσία του τερματοφύλακά μας. Ήρθε το δεύτερο γκολ με τον Δημητριάδη που είχε σημαντική παρουσία και ένα τρίτο εξαιρετικό γκολ. Είναι σπουδαίο αποτέλεσμα. Είναι καιρός να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο.

Δεν είναι ανάγκη να παίζουμε ντέρμπι για να έρχεται κόσμος στο γήπεδο. Βλέπουμε με ηρεμία τη συνέχεια. Γίνεται τεράστια προσπάθεια σε όλους τους τομείς. Πρέπει να αποκτήσουμε πιο καυτή έδρα, είναι μεγάλη πόλη τα Χανιά. Συσπειρωμένοι όλοι να τρέξουμε για μεγαλύτερη πράγματα. Και τότε που κάναμε τις ήττες έλεγα ότι δεν γίνεται να αντιστραφεί η κατάσταση.

Ήταν κάτι τρελό αυτό που μας συνέβαινε. Χάσαμε εδώ με τον Απόλλωνα και δεν είχαμε ηρεμία. Είχαμε κι εμείς την εμπειρία να μην πανικοβληθούμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους και τους παίκτες που έχεις και περιμένεις να γυρίσει η κατάσταση. Το έκανε η διοίκηση και πλέον είμαστε ήρεμοι. Έχουν έρθει τρία παιδιά που θα μας βοηθήσουν. Έχουν φτιάξει τα αποδυτήρια, είμαστε μια συσπειρωμένη ομάδα. Οι παίκτες βάζουν το εμείς κάτω από το εγώ».

Last modified onΠαρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020 23:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep