«Καταλόγισε χέρι που δεν υπάρχει»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης στάθηκε στο ακυρωθέν γκολ του Κάσσου στο 96'.

Τα Χανιά έκαναν περισσότερες φάσεις από τον Εργοτέλη, αλλά τελικά ηττήθηκαν 1-0 στο Ηράκλειο. Στο 96' ο Κάσσος σκόραρε για το 1-1, αλλά ο διαιτητής Τζουμαλάκης καταλόγισε χέρι στον παίκτη των Χανιωτών. Σε αυτή τη φάση έκανε αναφορά ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης, στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα είδαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη. Δημιουργήσαμε τις φάσεις μας στο πρώτο ημίχρονο και ήμασταν καλά οργανωμένοι απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ καλή στο συνδυαστικό παιχνίδι. Αν δεν παρατηρήσεις και αναλύσεις τον Εργοτέλη, θα σου δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.

Πετύχαμε στο να τον αντιμετωπίσουμε όπως έπρεπε. Ψάξαμε να βρούμε τις φάσεις μας στην επανάληψη με την ίδια σωστή τοποθέτηση στους χώρους μας αλλά δεν μπορέσαμε να βγάλουμε αρκετές φάσεις. Στο τέλος του παιχνιδιού ήρθε μια φάση, δεν μπορέσαμε να διώξουμε την μπάλα απ’ την περιοχή και σε συνδυασμό με την απώλεια του κεντρικού μας αμυντικού λίγο νωρίτερα, η μπάλα μας τιμώρησε.

Αμέσως μετά όμως θα μπορούσαμε να πάρουμε ό,τι δικαιούμασταν. Με μεγάλη βιασύνη δίνεται ένα φάουλ στο οποίο ο διαιτητής καταλόγισε χέρι, κάτι που δεν υπάρχει. Καλή συνέχεια στον Εργοτέλη , μια πολύ καλή ομάδα που της αξίζουν συγχαρητήρια και εμείς συνεχίζουμε. Καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο».

Last modified onΔευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2019 22:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep